Kérünk támogasd adód 1%-ával jogsegélyszolgálatunk munkáját!

A felajánláshoz a következőre van szükséged:

Adószám:18067109-1-41 (Név: Társaság a Szabadságjogokért)

1%-os nyilatkozat letöltése

Mit csinál a jogsegélyszolgálatunk?

Jogsegélyszolgálatunk 21 éve működik, és nyújt segítséget a hozzá fordulóknak. 2015-ben 118 ügyben képviseltük ügyfeleinket a bíróságok és egyéb hatóságok előtt, és 2300 ügyben nyújtottunk ingyenes jogsegélyt telefonos és emailes megkeresésekre.

A jogsegélyszolgálatunk működéséről pontos információkat itt találsz.

A TASZ átláthatóan működik. Ha szeretnéd, hogy tájékoztassunk az eredményeinkről, híreinkről, rendezvényeikről és természetesen felajánlásod felhasználásáról, akkor kérünk járulj hozzá ahhoz, hogy a NAV átadja nekünk az adataidat. Köszönjük!

Elkészültek idei egy százalékos kampányunk videói. Videós és kommunikációs csapatunk nem boldogulhatott volna külsős segítőink nélkül.  

Ha nincs TASZ, nincs ellenfél. Első videónkat a ringben forgattuk: 

 

 

Nem születhetett volna meg sem ez a videó, sem az egész koncepció külső kreatív tanácsadónk, és Katona Éva nélkül, aki már korábban is segítette munkánkat. A videó központi szereplője a hatalmat megtestesítő Egger Géza, társát pedig Horváth Szabolcs alakítja. A helyszín beszerzésében Ponczok Attilára támaszkodtunk, aki a bírót is alakítja filmünkben. A zenét pedig Myamonak köszönhetjük. 

Ha nincs TASZ, nincs ellenfél, ezúttal a csocsó asztal mellett. Második videónkért a korábban említett kreatív csapaton kívül köszönettel tartozunk az Aurórának, ami biztosította nekünk a helyszínt a forgatás idejére. 

 

TAVASZI TASZ BULI (május 6-án)

Ha szeretnél velünk kötetlen formában találkozni, akkor gyere el a tavaszi TASZ buliba május 6-án (pénteken) este az Ankertbe. Szabadságkvíz és jó hangulat.

Bővebb informácó: 

Facebook esemény

Regisztráció a szabadságkvízre

 

Függetenség:

A TASZ nem fogad el támogatást a magyar államtól és magyarországi politikai pártoktól, mert ez biztosítja a függetlenségünket. Gazdálkodásunkról további információkat itt találsz.

 

Segítség az 1%-os nyilatkozat kitöltéséhez:

Ha a NAV nyomtatványkitöltőjét használtad, akkor az EGYSZA lapot töltsd ki a TASZ adószámával: 18067109-1-41, és nyomtasd ki és add postára az adóbevallásoddal együtt, vagy küldd be az ügyfélkapun keresztül.

Ha a munkáltatód készítette el az adóbevallásod: ekkor már könnyű dolgod van! Csak nyomtasd ki a letölthető nyilatkozatot, vágd le a lenti nyilatkozatot, töltsd ki az adataiddal értelemszerűen, majd tedd be egy lezárt borítékba. Fontos!!! A borítékra rá kell írnod a SAJÁT adóazonosító jeledet, és írd alá a „ragasztáson átnyúlóan”. Ha ezzel megvagy, akkor add le ezt a borítékot a MUNKAHELYEDEN legkésőbb május 11-ig. (De a legegyszerűbb, ha leadod ezt is február 1-ig, az aláírt bevallásoddal együtt.)

Figyelj oda! Ha meghatalmaztad a könyvelődet, hogy elkészítse és beküldje a bevallásodat, akkor meg kell hatalmaznod arra is külön, hogy az 1%-os rendelkező nyilatkozatodat is beküldhesse!

Fontos! Ha már beküldted az adóbevallásod, de nem rendelkeztél az 1%-ról, vagy nem adtad le a munkahelyeden a rendelkező nyilatkozatot (mert ott nem akartad), vagy egyszerűsített bevallást adtál le, vagy a NAV készítette el a bevallásodat, akkor a következőket kell tenned: 

Kérünk nyomtasd ki a letölthető nyilatkozatot, vágd le a lenti nyilatkozatot, töltsd ki az adataiddal értelemszerűen, majd tedd be egy lezárt borítékba. Fontos!!! A borítékra rá kell írnod a SAJÁT adóazonosító jeledet, és írd alá a „ragasztáson átnyúlóan”. Ha ezzel megvagy, akkor tedd bele egy másik borítékba és add postára a bejelentett lakóhelyeden illetékes NAV címére legkésőbb MÁJUS 20-ig.

Ha szeretnéd, hogy postán nyilatkozatot küldjünk neked, akkor kérünk töltsd ki ezt az űrlapot. Köszönjük:

1%-os nyilatkozat igénylése

 
 

Kapcsolódó hírek

Kommentek