Adó 1%

1% Adó

Rendkívüli helyzet - állandó védelem

Ma nincs olyan ember, akit ne érintene a koronavírus okozta veszélyhelyzet. Mindenki aggódik a saját, és szerettei egészségéért, munkájáért, oktatásáért.

Mi a TASZ-nál nem tudjuk megállítani a járványt, nem tudunk munkahelyeket teremteni, sem abban segíteni, hogy fellendüljön a gazdaság. De szakértelmünkkel ott vagyunk, ahol a legnagyobb szükség van ránk.

A rendkívüli helyzet, rendkívüli csapatot kíván. A TASZ állandó védelmére most, a szélsőséges körülmények között is számíthatsz. Folyamatosan frissítjük tájékoztató oldalunkat, ahol megmagyarázzuk a járványügyi intézkedéseket és válaszolunk a leggyakrabban felmerülő kérdésekre. Megerősítettük jogsegélyszolgálatunkat, mert a krízis miatt rengetegen fordulnak hozzánk segítségért. Az elmúlt három hétben az ország egész területéről kerestek minket, és munkatársaink már közel 600 alkalommal nyújtottak ingyenes jogi segítséget. Emellett folyamatosan segítjük az újságírók munkáját, hogy egy kérdés se maradjon megválaszolatlanul. Most a Te 1%-odra számítunk, ajánld fel nekünk, hogy azt tehessük, amihez a legjobban értünk. Megvédjük a jogaid.

Adószám:18067109-1-41

Hogyan tudod felajánlani?

Az 1 + 1 százalék felajánlásának határideje:
2020. május 20.

A felajánlásokból összegyűlt összeget minden évben az ingyenes jogsegélyszolgálatunk működésére költjük.

Jogsegélyszolgálatunk 25 éve működik, és nyújt segítséget a hozzá fordulóknak. 2018-ban 165 ügyben képviseltük ügyfeleinket a bíróságok ésegyéb hatóságok előtt, és 3000 ügyben nyújtottunk ingyenes jogsegélyt telefonos és e-mailes megkeresésekre. A jogsegélyszolgálatunk működéséről pontos információkat itt találsz.

A TASZ átláthatóan működik.

A TASZ nem fogad el támogatást a magyar államtól és magyarországi politikai pártoktól, mert ez biztosítja a függetlenségünket.

Gazdálkodásunkról további információkat itt találsz.


Figyelj oda!

! Ha meghatalmaztad a könyvelődet, hogy elkészítse és beküldje a bevallásodat, akkor meg kell hatalmaznod arra is külön, hogy az 1%-os rendelkező nyilatkozatodat is beküldhesse!

! Ha már beküldted az adóbevallásod, de nem rendelkeztél az 1%-ról, vagy egyszerűsített bevallást adtál le, ezt levélben elküldve pótolhatod a fenti nyilatkozat letöltésével.

Megosztás