GYAKORNOKOT KERESÜNK!!!

A TASZ betegjogi programja jogász/joghallgató gyakornokot keres. A program az általános betegjogi kérdések mellett kiemelten foglalkozik a reprodukciós jogokkal, a HIV/AIDS, illetve a hepatitis kérdéskörével, valamint önrendelkezési kérdésekkel (pl. eutanázia).

Legalább harmadéves joghallgatók, vagy szabadidőben bővelkedő végzett jogászok önéletrajzzal, illetve rövid motivációs levéllel ellátott jelentkezését várjuk a csernuse@tasz.hu e-mail címre. A jelentkezőknek legalább középfokú angol nyelvtudással kell rendelkezniük.A gyakornoki munka időtartama megegyezés kérdése, a gyakornokainknak sajnos nem áll módunkban fizetni.

Megosztás

Kapcsolódó hírek

A hajléktalanság kriminalizálásának krónikája - videó!

Annak rövid áttekintése után, hogy miként került sor a hajléktalanság szabálysértéssé nyilvánítására, arra kérjük, hogy írjon levelet Pintér Sándor belügyminiszternek és Kocsis Máté hajléktalanügyi referensnek arról, hogy a szegények nem bűnözők. Ha több ideje van és másképp is szeretne segíteni, akkor más lehetőségeket is ajánlunk.

Állami Taigetosz - A súlyosan, halmozottan fogyatékos tanulók iskolai oktatásáról

Verdes Tamás cikke a Magyar Narancs 42. számában a súlyosan, halmozottan fogyatékos gyerekek iskolai oktatásáról.

Tiltakozástól megállapodásig, és tovább... Az NFÜ esete a totális intézményekkel (3. rész)

Megállapodás született a Szociális és Munkaügyi Minisztériummal a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség pályázati kiírásairól: a közösségi forrásokat a totális intézmények megszüntetésére és a kiscsoportos lakóformák kialakítására kell és lehet felhasználni. A cél az, hogy a fogyatékos emberek ne „intézetlakók”, hanem szomszédaink legyenek. Olvassa el a megállapodást!