Gyakornokot keresünk Regionális Programunkba!

Keressük új gyakornokunkat Miskolcon vagy Szegeden, aki a TASZ helyi kapcsolatainak építését és a szervezet regionális munkáját segíti. Regionális Programunkban évek óta azon dolgozunk, hogy ingyenes jogsegélyszolgálattal, jogtudatosító eseményekkel, programokkal országszerte elérjük a lakosságot.

Kapcsolódj be gyakornokként a szervezet működésébe és segíts abban, hogy a TASZ munkája a lakókörnyezetedben is minél többekhez eljusson!

Várható feladatok:

 • kapcsolatépítés helyi partnerekkel,

 • interjúzás helyi polgárokkal,

 • kisebb események, műhelyek szervezésének feladatai,

 • a Regionális Program kommunikációjának segítése.

Amit kérünk tőled:

 • heti 10 óra munkavégzést,

 • kéthetente csapattalálkozókon való részvételt Budapesten,

 • jól tudj csapatban, de mégis önállóan dolgozni,

 • állj ki az értékek mellett, amiket a TASZ képvisel.

Téged keresünk, ha:

 • rendelkezel városi civil szférában szerzett önkéntes vagy munkatársi tapasztalattal, és/vagy

 • közösségszervező, közösségfejlesztő tudást szereztél egyetemen vagy azon kívüli keretben, és/vagy

 • kommunikáció szakon tanulsz, vagy ilyen típusú tapasztalattal rendelkezel, és/vagy

 • rendelkezel szociológiai kutatási célú interjúzási tapasztalattal.

A TASZ közösségének részeként egy lendületes csapatban dolgozhatsz és részt vehetsz valami új megteremtésében. Gyakornokainknak brutto 60000,- forintos fizetés mellett utazások esetén költségtérítést (adott esetben szállást) biztosítunk. Ha szükséges, egyetemi gyakorlatodat is tudjuk igazolni.

Küldd el önéletrajzodat és egy motivációs levelet az allas@tasz.hu címre. A motivációs levélből azt szeretnénk megtudni, hogy milyen gyakorlati tapasztalataid vannak, illetve miért szeretnél nálunk, a TASZ-nál dolgozni.

Jelentkezési határidő meghosszabbítva: március 7., kedd éjfél

A jelentkezések beérkezését követő személyes beszélgetéseket folyamatosan szervezzük, ennek részleteiről e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk a jelentkezőket.

Megosztás

Kapcsolódó hírek

Közérthető tájékoztatónk az álhírek és dezinformáció ellen az Ukrajnában zajló háború kapcsán

Az álhírek, a szándékosan félrevezető tartalmak jelentősen megnehezítik a tájékozódást. Ez a jelenség mára mindennapossá vált, ennek káros hatásai különösen erősek lehetnek háború idején. Az Ukrajna ellen indított háború kapcsán Oroszország tudatosan terjeszt álhíreket a közvélemény befolyásolása érdekében Erről részletesen írt többek között a Politcal Capital is több elemzésében, illetve a Lakmusz tényellenőrző oldal rendszeresen közöl az álhíreket, dezinformációkat leleplező írásokat.

Félrevezette a minisztériumot az állami szociális intézetek fenntartója, amikor a munkaerőhiány miatt számonkérték

Bizonyítékunk van rá, hogy az állami szociális és gyermekvédelmi intézetek fenntartója, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (SZGYF) félrevezette a minisztériumot a bázakerettyei pszichiátriai otthont sújtó munkaerőhiányról. Rétvári Bence államtitkár képviselői kérdésre azt állította, hogy van elég dolgozó az otthonban. A valóság azonban az, hogy augusztus végén a jogszabályban előírthoz képest 38 százalékos volt a munkaerőhiány a bentlakásos intézetben. Úgy tűnik, az SZGYF mást mondott a minisztériumnak, mint ami a valóság, és ezzel a parlamenti képviselőket, illetve rajtuk keresztül a nyilvánosságot is félretájékoztatta.

Négy évig vegzálta a magyar rendőrség a holland nyugdíjast, aki legális kenderolajjal akart gyógyulni

Azzal vádolták a baranyai faluban élő idős férfit, hogy bűnszövetkezet létrehozásán dolgozik, mert hat euróért rendelt egy csomag magot egy holland veteményboltból. Az igazságügyi botanikus szakértő egy 1966-os kiadású kézikönyvre alapozta véleményét.