Idén is add nekünk adód 1%-át !

Tavaly közel ezren gondoltátok úgy, hogy nekünk ajánljátok fel adótok 1%-át, így közel 7 millió forinttal támogattátok munkánkat. Köszönjük nektek! Minden évben teljes egészében az ingyenes Jogsegélyszolgálatunk fenntartására fordítjukezt az összeget.

Jogsegélyszolgálatunk immár  22 éve nyújt segítséget a hozzá fordulóknak. Évente 2300 megkeresés érkezik hozzánk, tavaly 118 ügyben képviseltük ügyfeleinket a bíróságok és egyéb hatóságok előtt. Azt tapasztaljuk, hogy egyre több ügyben kell szakmai segítséget és képviseletet vállalnunk. Folyamatosan nő azoknak az állampolgároknak a száma, akik a segítségünkre szorulnak.

Idei újdonság, ha tudni szeretnéd, hogy mekkora is igazából az általad felajánlott összeg, számold ki az adhat.hu kalkulátorával. Nekünk minden segítség jól  jön!

Alapelvünk az  átlátható működés. Ha szeretnéd, hogy tájékoztassunk az eredményeinkről, híreinkről, rendezvényeikről és természetesen felajánlásod felhasználásáról, akkor kérünk járulj hozzá ahhoz, hogy a NAV átadja nekünk az adataidat. Köszönjük!

Hogyan ajánlhatod fel?

Fontos változás, hogy idén a 2016. adóévre vonatkozóan megszerzett jövedelmekről, kedvezményekről a NAV a hozzá beérkezett adatok alapján, előzetes nyilatkozat megtétele nélkül minden magánszemély részére - aki munkáltatói adómegállapítást nem kért, vagy az adó megállapítását a munkáltató nem vállalta - adóbevallási tervezetet készít.

Ezért különösen fontos, hogy ne felejts el nyilatkozni az 1+1% felajánlásodról! A nyilatkozat mintát letöltheted az oldalunkról.

Határidők:

  • Munkáltatói adómegállapítást 2017. január 31-ig kérhetsz a munkahelyeden.

  • 2017. február 25-ig kell leadnod az adóbevallásod, ha egyéni vállalkozó vagy.

  • Ha a NAV készíti el az adóbevallásodat, 2017. március 15-től online javíthatod az ügyfélkapudon a tervezetet. Ha nincs ügyfélkapud, 2017. március 15-ig kérheted, hogy küldjék meg neked postai úton a tervezetet.  

  • Magánszemélyként  2017. május 22-ig küldheted be adóbevallásodat.

További tudnivalókat a nyilatkozatmintán találsz, ha további kérdésed van, segítségre van szükséged írj a tasz@tasz.hu címre vagy látogass a tasz.hu/1szazalek oldalra.

Megosztás