Téli TASZ Feszt az Akváriumban

25 évesek lettünk! A szép kerek számhoz méltó programmal készülünk, öt fellépőt hozunk el nektek minden idők eddigi legnagyobb TASZ-os bulijába:

18:30 - Kapunyitás

◼ KONCERTEK A KISHALLBAN ◼️ csak jeggyel látogatható

19:00 - Hommage Du Acoustique á Parazol
19:50 - Colorstar
20:50 - Kistehén
22:10 - Sickratman

◼️ ESTI BULI A VOLT LOKÁLBAN ◼️ ingyenes

23:00 - DJ Palotai

A VOLT lokálba a program egész ideje alatt ingyenes a belépés, a Kishallban lévő koncertekre a jegyváltás kötelező ( bit.ly/TASZfeszt ). A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

▪️▪️▪️

Neked melyik a kedvenc taszos sztorid az elmúlt 25 évből? Bármelyik is legyen az, tudnod kell, hogy ezt a történetet közösen írjuk. 25 évesek lettünk, de ez a születésnap nem csak rólunk szól! Gyere el december 7-én az Akvárium Klubba, ünnepeljünk meg együtt az elmúlt 25 évet, és készüljünk fel közösen a következő 25-re! 🎂🎉

1994-ben döntött úgy néhány elkötelezett ember, hogy megalapítják a TASZ-t. Az volt az álmuk, hogy Magyarország egy szabadabb, egyenlőbb és igazságosabb ország legyen. Azóta is ezért dolgozunk.

Azért tudunk itt lenni, mert ti itt vagytok körülöttünk, és velünk együtt hisztek abban, hogy ki kell állnunk egymásért és a jogainkért. Ezért nagyon szeretnénk a születésnapunkat veletek együtt ünnepelni!
Találkozzunk december 7-én az Akváriumban, beszélgessünk, koccintsunk, táncoljunk és ünnepeljük meg, hogy már ilyen sok éve együtt vagyunk!

Ez lesz az a taszos buli, amit még évek múlva is emlegetni fogunk. #tasz25 #kellatasz

Találkozzunk idén is!

Megosztás