Csatlakozz

LEGYÉL A TASZ ÖNKÉNTESE

Az elmúlt több mint 25 évben, mióta létezik a TASZ, egy szabadabb Magyarországért dolgozunk, de talán sosem volt még ennyire fontos, mint most, hogy kiálljunk magunkért és egymásért, hiszen bátorság nélkül nincs szabadság.

Önkénteseink különleges és sokszínű emberek: vannak köztük szakfordítók, grafikusok, kreatívok, kutatók, tanárok, jogászok és közgazdászok, nyugdíjasok, felnőttek, egyetemi hallgatók és középiskolások. Az viszont közös bennük, hogy hisznek egy szabadabb és egyenlőbb országban, és elég bátrak ahhoz, hogy tegyenek ezért.

Legyél az önkéntesünk!

Önkénteseink munkája elengedhetetlen része működésünknek, mindig akad tennivaló. Ők azok, akik magánemberként is képviselik értékeinket, viszik hírünket, mesélnek tevékenységeinkről. Ha ezzel szeretnéd segíteni munkánkat, ide kattints.

GYAKORNOKI PROGRAM

A TASZ időről-időre fogad gyakornokokat, akik valódi szakmai feladatokkal szerezhetnek szakmai tapasztalatot, és közben bepillanthatnak az egyik legaktívabb magyarországi jogvédő szervezet munkájába is.

Szolgáltatással, termékekkel, tárgyi adománnyal járulnál hozzá céljaink eléréséhez?

A TASZ eddigi munkáját segítették már számítógép-adománnyal, vízszereléssel, pénzügyi tanácsadással, fordítással, webszerkesztéssel stb. A lista a végtelenségig folytatható. Mindig szükségünk van valamire. Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal a tasz@tasz.hu e-mail címen, vagy vess egy pillantást kiemelt támogatóink és pártolóink listájára.