Csatlakozz

Szabad napot minden családnak!

Több mint félmillió magyar állampolgár a mindennapi önálló életvitelében az egészségi állapota vagy fogyatékossága miatt segítségre szorul. A fogyatékossággal élő gyermekeiket vagy éppen gondozásra szoruló idős szüleiket otthon gondozó családtagok teljesen kiszolgáltatott helyzetben élnek, de a családjuk nélkül élő felnőtt fogyatékos emberek sincsenek jobb helyzetben. Mi azt szeretnénk, ha ők
mind önállóan élhetnének, de nem magukra hagyva. Írd alá a petíciónkat!

Legyél az önkéntesünk!

Csatlakozz hozzánk! Önkénteseink munkája elengedhetetlen része működésünknek, mindig akad tennivaló. Ők azok, akik magánemberként is képviselik értékeinket, viszik hírünket, mesélnek tevékenységeinkről. Ha ezzel szeretnéd segíteni munkánkat, kérjük jelentkezz a tasz@tasz.hu címen önéletrajzzal és motivációs levéllel, önkéntes koordinátorunk pedig felveszi veled a kapcsolatot.

Gyakornokként ismernéd meg munkánkat?

Csatlakozz hozzánk! A TASZ időről-időre fogad gyakornokokat, akik valódi szakmai feladatokkal szerezhetnek szakmai tapasztalatot, és közben bepillanthatnak az egyik legaktívabb magyarországi jogvédő szervezet munkájába is.

Te is szeretnél egy SZABAD pólót?

Pólóinkat megvásárolhatod a Pólópokol oldalán, a NOS és a JUDAS üzletében, mellyel egyúttal a munkánkat is támogathatod.

Ügyfelünk lennél egy stratégiai ügyünkben?

Legyél az ügyfelünk! Nemcsak támogatással vagy önkéntes munkával, hanem úgy is segítheted a munkánkat, hogy a TASZ valamelyik stratégiai ügyében a TASZ ügyfelévé válsz. Így magad is részt vehetsz az alapvető jogok kikényszerítésében.

Szolgáltatással, termékekkel, tárgyi adománnyal járulnál hozzá céljaink eléréséhez?

A TASZ eddigi munkáját segítették már számítógép-adománnyal, vízszereléssel, pénzügyi tanácsadással, fordítással, webszerkesztéssel stb. A lista a végtelenségig folytatható. Mindig szükségünk van valamire. Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal a tasz@tasz.hu e-mail címen, vagy vess egy pillantást kiemelt támogatóink és pártolóink listájára.