Csatlakozz

A Te 1%-od a közös erőnk.

Idén is ajánld fel nekünk az adód 1%-át. Adószámunk: 18067109-1-41

Segítünk neked, akár elektronikusan, akár papír alapon szeretnéd felajánlani. Válassz a két módszer közül:

Legyél az önkéntesünk!

Csatlakozz hozzánk! Önkénteseink munkája elengedhetetlen része működésünknek, mindig akad tennivaló. Ők azok, akik magánemberként is képviselik értékeinket, viszik hírünket, mesélnek tevékenységeinkről. Ha ezzel szeretnéd segíteni munkánkat, kérjük jelentkezz a tasz@tasz.hu címen önéletrajzzal és motivációs levéllel, önkéntes koordinátorunk pedig felveszi veled a kapcsolatot.

Gyakornokként ismernéd meg munkánkat?

Csatlakozz hozzánk! A TASZ időről-időre fogad gyakornokokat, akik valódi szakmai feladatokkal szerezhetnek szakmai tapasztalatot, és közben bepillanthatnak az egyik legaktívabb magyarországi jogvédő szervezet munkájába is.

Ügyfelünk lennél egy stratégiai ügyünkben?

Legyél az ügyfelünk! Nemcsak támogatással vagy önkéntes munkával, hanem úgy is segítheted a munkánkat, hogy a TASZ valamelyik stratégiai ügyében a TASZ ügyfelévé válsz. Így magad is részt vehetsz az alapvető jogok kikényszerítésében.

Szolgáltatással, termékekkel, tárgyi adománnyal járulnál hozzá céljaink eléréséhez?

A TASZ eddigi munkáját segítették már számítógép-adománnyal, vízszereléssel, pénzügyi tanácsadással, fordítással, webszerkesztéssel stb. A lista a végtelenségig folytatható. Mindig szükségünk van valamire. Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal a tasz@tasz.hu e-mail címen, vagy vess egy pillantást kiemelt támogatóink és pártolóink listájára.