Csatlakozz

25 ÉVES A TÁRSASÁG A SZABADSÁGJOGOKÉRT.

Megalakulásunk óta egy szabadabb Magyarországért dolgozunk.

25 éve értetek dolgozunk, és mindenkiért, akinek harcolnia kell a saját szabadságáért.

Születésnapunk van, és már vagyunk annyira idősek, hogy megmondjuk, mit kérünk ajándékba: azt szeretnénk, ha megmutatnátok, milyen sokan vagytok. Azt szeretnénk, hogy büszkék lehessetek rá, hogy ti is szabad emberek vagytok.

Legyél az önkéntesünk!

Csatlakozz hozzánk! Önkénteseink munkája elengedhetetlen része működésünknek, mindig akad tennivaló. Ők azok, akik magánemberként is képviselik értékeinket, viszik hírünket, mesélnek tevékenységeinkről. Ha ezzel szeretnéd segíteni munkánkat, kérjük jelentkezz a tasz@tasz.hu címen önéletrajzzal és motivációs levéllel, önkéntes koordinátorunk pedig felveszi veled a kapcsolatot.

Gyakornokként ismernéd meg munkánkat?

Csatlakozz hozzánk! A TASZ időről-időre fogad gyakornokokat, akik valódi szakmai feladatokkal szerezhetnek szakmai tapasztalatot, és közben bepillanthatnak az egyik legaktívabb magyarországi jogvédő szervezet munkájába is.

Te is szeretnél egy SZABAD pólót?

Pólóinkat megvásárolhatod a Pólópokol oldalán, a NOS és a JUDAS üzletében, mellyel egyúttal a munkánkat is támogathatod.

Ügyfelünk lennél egy stratégiai ügyünkben?

Legyél az ügyfelünk! Nemcsak támogatással vagy önkéntes munkával, hanem úgy is segítheted a munkánkat, hogy a TASZ valamelyik stratégiai ügyében a TASZ ügyfelévé válsz. Így magad is részt vehetsz az alapvető jogok kikényszerítésében.

Szolgáltatással, termékekkel, tárgyi adománnyal járulnál hozzá céljaink eléréséhez?

A TASZ eddigi munkáját segítették már számítógép-adománnyal, vízszereléssel, pénzügyi tanácsadással, fordítással, webszerkesztéssel stb. A lista a végtelenségig folytatható. Mindig szükségünk van valamire. Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal a tasz@tasz.hu e-mail címen, vagy vess egy pillantást kiemelt támogatóink és pártolóink listájára.