Gardrób - fehér-arany póló

Ha valami eddig hiányzott a jogvédelemből, akkor az a bling bling. De ennek nem kell tovább így lennie! Fehér pólónk arany felirattal pontosan azt a VIP életérzést sugározza, amire mindig is vágytál. Olvass tovább a részletekhez, és engedd, hogy megajándékozzunk azzal, ami téged illet.

Női szabás

Női szabás

Férfi szabás

Férfi szabás

Ebony and Ivory

Hogyan működik?

Ajándékodat 6000 forint feletti adományért cserébe kaphatod meg tőlünk. Ajándékodat a FoxPost hálózatán keresztül juttatjuk el az általad kiválasztott csomagpontra. Az oldal alján találsz egy űrlapot, válaszd ki a méretet és a szabást, döntsd el, hogy mennyit szeretnél adományozni és nyomd meg az Adományozok! gombot. Amennyiben a legkisebb adományozási lehetőséget választod, támogatásodból 3,500 Ft hasznosul adományként ajándékod kézbesítését követően.

Hogyan juthatsz hozzá?

A gomb megnyomása után az adományozói felületünkre érkezel, ahol meg kell adnod az adataidat a szállításhoz. FONTOS: Ha nem a postacímedhez legközelebb lévő csomagautomatánál szeretnéd felvenni, akkor adományozáskor a megjegyzésbe írd bele, hogy melyikre kéred. Az automaták/pontok listáját itt találod. Kérjük, hogy a szállítással kapcsolatban légy türelmes, a jelenlegi helyzetből is fakadóan, illetve azért, hogy fel tudjuk mérni a megrendelések sűrűségét egyelőre havi két alkalommal indítunk szállítást, minden hónap közepén és végén.

Pólóinkhoz személyesen a NOS-ban is hozzájuthatsz, és ha már ott jársz, lesd meg @ëviköt és @viktoriahitka álomszép cuccait is! A kijárási korlátozás ideje alatt is lehet tőlük vásárolni, csak hívd őket!

Fehér-arany SZABAD. póló

Inkább mást szeretnék ajándékba!

Megosztás