Gardrób - fekete póló

Metált, bírod? Akkor ez a póló a te műfajod. Sallangmentes riffek, horzsoló grúvok, kemény kontúrokkal operáló vantablack szabadság. Tűnj ki vele a hajó gyomrában a zenekaros pólós tömegből! Vedd el, ami neked jár, vagy csak győzd kivárni, amíg adományodért cserébe megajándékozunk vele.

Női szabás

Női szabás

Férfi szabás

Férfi szabás

Black and White

Hogyan működik?

Ajándékodat 6000 forint feletti adományért cserébe kaphatod meg tőlünk. Ajándékodat a FoxPost hálózatán keresztül juttatjuk el az általad kiválasztott csomagpontra. Az oldal alján találsz egy űrlapot, válaszd ki a méretet és a szabást, döntsd el, hogy mennyit szeretnél adományozni és nyomd meg az Adományozok! gombot. Amennyiben a legkisebb adományozási lehetőséget választod, támogatásodból 3,500 Ft hasznosul adományként ajándékod kézbesítését követően.

Hogyan juthatsz hozzá?

A gomb megnyomása után az adományozói felületünkre érkezel, ahol meg kell adnod az adataidat a szállításhoz. FONTOS: Ha nem a postacímedhez legközelebb lévő csomagautomatánál szeretnéd felvenni, akkor adományozáskor a megjegyzésbe írd bele, hogy melyikre kéred. Az automaták/pontok listáját itt találod. Kérjük, hogy a szállítással kapcsolatban légy türelmes, a jelenlegi helyzetből is fakadóan, illetve azért, hogy fel tudjuk mérni a megrendelések sűrűségét egyelőre havi két alkalommal indítunk szállítást, minden hónap közepén és végén.

Pólóinkhoz személyesen a NOS-ban is hozzájuthatsz, és ha már ott jársz, lesd meg @ëviköt és @viktoriahitka álomszép cuccait is! A kijárási korlátozás ideje alatt is lehet tőlük vásárolni, csak hívd őket!

Fekete SZABAD. póló

Inkább mást szeretnék ajándékba!

Megosztás