Gardrób - kulacs

Nem viszel be elég folyadékot, közben a bolygó is belefullad a műanyagszemétbe? Itt van a BPA mentes SZABAD. kulacs, ami egyszerre oldja meg mindkét problémádat. Arról nem is beszélve, hogy még a legaktívabb magyar jogvédő szervezet munkáját is támogathatod adományoddal. Ez így már három pirospont, amiért jár az ajándék!

Így lehet használni

Ilyen szép önmagában

Hogyan működik?

Ajándékodat 6000 forint feletti adományért cserébe kaphatod meg tőlünk. Ajándékodat a FoxPost hálózatán keresztül juttatjuk el az általad kiválasztott csomagpontra. Az oldal alján találsz egy űrlapot, döntsd el, hogy mennyit szeretnél adományozni és nyomd meg az Adományozok! gombot. Amennyiben a legkisebb adományozási lehetőséget választod, támogatásodból 3,500 Ft hasznosul adományként ajándékod kézbesítését követően.

Hogyan juthatsz hozzá?

A gomb megnyomása után az adományozói felületünkre érkezel, ahol meg kell adnod az adataidat a szállításhoz. FONTOS: Ha nem a postacímedhez legközelebb lévő csomagautomatánál szeretnéd felvenni, akkor adományozáskor a megjegyzésbe írd bele, hogy melyikre kéred. Az automaták/pontok listáját itt találod. Kérjük, hogy a szállítással kapcsolatban légy türelmes, a jelenlegi helyzetből is fakadóan, illetve azért, hogy fel tudjuk mérni a megrendelések sűrűségét egyelőre havi két alkalommal indítunk szállítást, minden hónap közepén és végén.

Equa SZABAD. kulacs

Inkább mást szeretnék ajándékba!

Megosztás