Gardrób - szürke póló

Nem csak természetes lelőhelyén, a tüntetéseken, hanem a hétköznapokon is felejthetetlen helyzeteket teremt a mára klasszikussá vált szürke SZABAD. póló. Olvass tovább a részletekhez, hogy megtudd, hogyan kaphatod meg tőlünk ajándékba a szabadság legmenőbb felvehető darabját.

Női szabás

Női szabás

Férfi szabás

Férfi szabás

Hogyan működik?

Ajándékodat 6000 forint feletti adományért cserébe kaphatod meg tőlünk. Ajándékodat a GLS szállítja majd házhoz, a rendelést követő egy héten belül. Az oldal alján találsz egy űrlapot, válaszd ki a méretet és a szabást, döntsd el, hogy mennyit szeretnél adományozni és nyomd meg az Adományozok! gombot. Amennyiben a legkisebb adományozási lehetőséget választod, támogatásodból 3,500 Ft hasznosul adományként ajándékod kézbesítését követően.

HOGYAN JUTHATSZ HOZZÁ?

A gomb megnyomása után az adományozói felületünkre érkezel, ahol meg kell adnod az adataidat a szállításhoz. Kérjük címedet, telefonszámodat és email címedet mindenképpen add meg, ezek az adatok feltétlenül szükségesek a kiszállításhoz.


Pólóinkhoz személyesen a NOS-ban is hozzájuthatsz, és ha már ott jársz, lesd meg @ëviköt és @viktoriahitka álomszép cuccait is! A kijárási korlátozás ideje alatt is lehet tőlük vásárolni, csak hívd őket!

Szürke SZABAD. póló

Inkább mást szeretnék ajándékba!

Megosztás