Gardrób - Külföldi rendelés esetén kérjük keress minket előzetesen a tasz@tasz.hu email címen!

Fehér-arany SZABAD. póló

Ha valami eddig hiányzott a jogvédelemből, akkor az a bling bling. De ennek nem kell tovább így lennie! Fehér pólónk arany felirattal pontosan azt a VIP életérzést sugározza, amire mindig is vágytál. Kattints tovább a részletekhez, és engedd, hogy megajándékozzunk azzal, ami téged illet.

Szürke SZABAD. póló

Nem csak természetes lelőhelyén, a tüntetéseken, hanem a hétköznapokon is felejthetetlen helyzeteket teremt a mára klasszikussá vált szürke SZABAD. póló. Kattints tovább a részletekhez, és tudd meg, hogyan kaphatod meg tőlünk ajándékba a szabadság ma legmenőbb felvehető darabját.

Fekete SZABAD. póló

Metált, bírod? Akkor ez a póló a te műfajod. Sallangmentes riffek, horzsoló grúvok, kemény kontúrokkal operáló vantablack szabadság. Tűnj ki vele a hajó gyomrában a zenekaros pólós tömegből! Vedd el, ami neked jár, vagy csak győzd kivárni, amíg adományodért cserébe megajándékozunk vele.

SZABAD. equa kulacs

Nem viszel be elég folyadékot, közben a bolygó is belefullad a műanyagszemétbe? Itt van a BPA mentes SZABAD. kulacs, ami egyszerre oldja meg mindkét problémádat. Arról nem is beszélve, hogy még a legaktívabb magyar jogvédő szervezet munkáját is támogathatod adományoddal. Ez így már három pirospont, amiért jár az ajándék!

SZABAD. pulcsi

Régi tervünk, hogy a SZABAD. póló és kulacs mellett elérhetővé tehessünk egy olyan pulóvert is, ami nem csak, hogy egész évben hordható, de 100%-ig organikus anyagokból, fenntartható módon és helyen készült. Sokáig kerestük a megfelelő partnert ehhez, de most boldogan jelenthetjük be, hogy elkészültek az első SZABAD. pulcsik!