Gyakran ismételt kérdések

Miért pont neki gyűjtötök?

Az elmúlt időszakban több hasonló ügyünk is volt, ezért is szerveztük a PolitiKuss kampányunkat. Somogyi Mária ügyében nemrég született jogerős ítélet, ezért gyűjtünk az ő nevében adományokat.

Meddig tart a gyűjtés?

Somogyi Mária ügyének felülvizsgálati kérelmét december 17-ig kell benyújtanunk. Úgy döntöttünk, hogy a gyűjtést erre a célra 2015. december 14-én éjfélig folytatjuk.

Milyen gyakran frissülnek az adatok?

Az adatokat igyekszünk naponta frissíteni. A banki elszámolási szabályok miatt a hétvégi adományok csak hétfőn jelennek meg nálunk.

Biztonságos az adományozás?

A bankkártyás adományozás kiszolgálója a CIB Bank, a Paypal a legnagyobb nemzetközi szolgáltató a maga területén, az átutalásoknál pedig a saját bankod vigyáz az adataidra.

Mi van, ha nem akarok a saját nevemmel megjelenni az adományozók között?

Természetesen ez nem kötelező. Írhatsz bármilyen becenevet, vagy megjelenhetsz névtelenként is. Ezt ezen az űrlapon jelezheted is.

Honnan fogom tudni, hogy mire ment el az adomány?

Természetesen közzétesszük az adományok felhasználásáról az adatokat itt a honlapon. Kérünk, hogy töltsd ki az adatfelvételi űrlapunkat, hogy a gyűjtés állásáról és az adomány felhasználásáról tájékoztatni tudjunk emailben is.

Mi van, ha nem jön össze a teljes összeg?

Legalább 224 000 forintot szeretnénk gyűjteni. Ezen belül meghatároztunk részcélokat is. Ha például csak 44 000 forintot fogunk tudni összegyűjteni, akkor a sérelemdíjat, az elsőfokú illetéket és a perköltséget fizetjük ki az adományokból.

Mi van, ha több adományt gyűjtötök össze?

Amennyiben az eredetileg tervezettnél többet gyűjtünk, akkor a fennmaradó összeget a jogsegélyszolgálatunkra fogjuk fordítani.

Adományoztam, de nagyon érdekel az ügy. Mit tehetek még?

A politikuss.tasz.hu honlapunkon további információt, és aktivitási lehetőségeket találsz a kampányunkról. De azzal is segíthetsz, ha szólsz az adománygyűjtésről az ismerőseidnek. Vagy csak megosztod ezt az oldalt a Facebookon.

További kérdésed van?

Írj a tasz@tasz.hu email címre, és válaszolunk, amint tudunk. A tárgyba írd bele kérünk, hogy Somogyi Mária kampány.

Megosztás