Tegyünk együtt egy elfogadóbb országért!

A járvány megmutatta, mennyire egymásra vagyunk utalva. Megtapasztaltuk, hogy csak úgy tudunk felülkerekedni a nehéz időkön, ha összefogunk és gondoskodunk egymásról. A rokonainkról, a barátainkról vagy akár a szomszédainkról. Legyen szó nagybevásárlásról vagy akár csak egy beszélgetésről, ott vagyunk egymásnak. A kormányunk viszont eközben gyűlöletet szít és megpróbálja egymás ellen fordítani az embereket származás, lakóhely vagy éppen szexuális orientáció alapján. De mi értelme van ennek?

Gyűlöletkeltés helyett megoldást!

A járvány leküzdésében természetesen nem segít, de a kormánynak a gyűlöletkeltés sem túl nagy ár a hatalom megtartásáért. Ugyanis amíg a polgárok a köztük lévő különbségekkel foglalkoznak, nem veszik észre, hogyan élnek vissza az ország vezetői hatalmukkal. A kormány a gyűlöletkeltéssel látszólag jó eszközt talált a figyelem elterelésére, de a polgárokon múlik, hogy ez mennyire hatékonyan működik.

Mi azon dolgozunk, hogy ne szabdalhassák szét a társadalmat, és ne fordíthassanak egymás ellen a magyar embereket. Ezt a célt azonban csak akkor érhetjük el, ha sokan hiszünk benne. Csatlakozz hozzánk, tegyünk közösen egy elfogadóbb társadalomért, amelyben mindenkinek jobb élni! Iratkozz fel a hírlevelünkre!


Megosztás