Hírek

Drog-jogi esetek

Megjelent a TASZ drogpolitikai füzetek sorozatának 4. része. A kiadványban olyan drogfogyasztással kapcsolatos jogesetek kerültek feldolgozásra, amelyekkel a TASZ jogsegélyszolgálatát keresték meg az érintettek.

TASZ Drogpolitikai Klub 1.1

Legyél a vendégünk és beszélgessünk együtt a TASZ rendezvénysorozatának első klubestjén!

A haldokló betegek önrendelkezési jogáról

Az elmúlt hónapokban növekvő figyelem kíséri a haldokló betegek önrendelkezési jogának elismertetése körül zajló társadalmi és szakmai vitát. E vitában megmutatkozott, hogy Magyarországon az 1997-es egészségügyi törvény életbe léptetése óta nem vizsgálódtak sem az egészségügyi kormányzati szervek, sem a parlament egészségügyi bizottsága a tárgyban, hogyan érvényesül a megfelelő szintű szakmai ellátáshoz való jog a gyógyíthatatlan, halál közeli állapotú betegek körében.

Meghívó konferenciára

A Társaság a Szabadságjogokért tisztelettel meghívja Önt az adatvédelem és információszabadság aktuális témáiról rendezendő szakmai tanácskozására.

Meghívó nyilvános vitára

A gyülekezési szabadság vitatott kérdéseiről rendez tanácskozást a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) március 13.-án (csütörtök)16.00.h-tól 19.00.h-ig a Közép-Európai Egyetem Auditóriumában, az V. kerület Nádor utca 9.-ben.