Hírek

Miért áll vesztésre Moszkva az AIDS-ellenes harcban?

Sárosi Péter beszámolója a moszkvai AIDS konferencia tanulságairól az Élet és Irodalom c. folyóiratban

The Ibogaine Session

On Monday, May 12th, 2008, the Six O'Clock Show at the International Harm Reduction Conference in Barcelona hosted a ‘User’s Choice’ session on Ibogaine, supported by INPUD. The filmed and edited session is available, in four parts, below. It is worth your time!

Beszámoló a szlovéniai WHO technikai megbeszélésről, téma: HIV és más STD-k MSM (men who have sex with men) körben, 2008. május

A szlovén EU elnökség alkalmából, a WHO a szlovén Egészségügyi Minisztériummal közösen rendezett egy kétnapos rendezvényt a szlovéniai Bledben, ahová a TASZ-t is meghívták, hogy képviselje a magyarországi civil szervezeteket.

Legyen hivatalos Európai Betegjogi Nap! Írja alá a petíciót!

A legtöbb ember élete során néhányszor megfordul kórházban betegként. Ha szeretné, hogy jogai európai szinten is nagyobb figyelmet kapjanak, kérjük, írja alá a petíciót!

Szlankó Bálint - Magyarok Afganisztánban

Mindenki tisztában van azzal, hogy Magyarország aktív és egyre aktívabb szerepet vállal egy brutális konfliktusban a világ másik felén, Afganisztánban? A Narancs utánajárt az új magyar biztonságpolitikának, aminek középpontjában a feltétlen NATO-lojalitás, globális konfliktuskezelés, plusz egy kis európai ügyeskedés áll – és egy háború, amit sokak szerint talán nem is lehet megnyerni.

Constitutional Complaint Filed by HCLU Against Hungarian Telecom Data Retention Regulations

The Hungarian Civil Liberties Union has filed its complaint with the Constitutional Court, requesting the ex-post examination for unconstitutionality and the annulment of the data retention provisions of the Act C of 2003 on electronic communications.