Közérdekű adat a parkoló-milliárdok sorsa - nézze meg a tárgyalásról szóló videónkat!

A felperes LÁT-KÉP Egyesület azt kívánta megtudni a Centrum Parkoló Rendszer Kft-től (Centrum), hogy a hozzá befolyt parkolási díjakból a Centrum 2003. óta mire (fejlesztés, dologi kiadások, kerületek felé történt kifizetések stb.), és mennyit költött, valamint hogy a fenti időszakban milyen egy millió forint feletti kifizetéseket eszközölt. A Centrum az adatok kiadását megtagadta, ezért a Látkép a TASZ segítségével bírósághoz fordult.

Első fokon a pert megnyertük, a Pesti Központi Kerületi Bíróság kötelezte a Centrumot az adatok kiadására. Az alperes várhatóan fellebbez, így az ügy nagy valószínűséggel a Fővárosi Bíróság elé kerül majd.

 

 

Megosztás: 

Kapcsolódó hírek

Kommentek

Hozzászólások

Tiszteletem!
Major István vagyok. 2006-ban váltam el. két leány gyermeket nevelek. Hogy a volt feleségemnek ne kelljen gyermektertást fzetnie - benfentes kapcsolatai révén az APEH 4 alkalommal hamis jövedelem igazolást bocsátott a Bíróság rendelkezésére. Már lassan két éve világos, hogy a Bíró is hazudik. Több olyan kijelentését mondta jegyzőkönyvbe, amelyet a Bíróság elnöke is " nem valosnak nyilvánitottt". Olyan ügyvéd képviseli akinek irodálya sincsen. A jogsértő magatartást az APEH vezető beosztásu tisztviselő saját gyerekei ellen követte el. A Bíróság szerint ennek árát többek között a kiskorú gyermeknek kell megfizetnie. Hol itt az igazság. Rendben van hogy hazudik az APEH, az már nem hogy egy jogsértő (bünözö) Bíró segítségével mindez törvényes legyen.
Segítsenek, kérem.
06-30 3500361
major0810@freemail.hu