Barion Pixel TASZ | Keresés

Kereső

HIV aktivista és kick-box bajnok kapta az idei SZABAD-díjat

Ötödik alkalommal adta át a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) a SZABAD-díjakat elismerve azokat, akik kiállásukkal, tetteikkel egy szabadabb Magyarországért dolgoznak. A zsűri díját Liebermann Márta kapta, aki több mint 20 éve küzd azért, hogy a HIV ne stigma legyen. A közönség díját Zsiga Melinda kétszeres világbajnoki bronzérmes kick-box bajnok vehette át, aki régóta kiáll azért, hogy az emberek származástól függetlenül ugyanannyira sikeresek és értékesek lehetnek. A fiatalok számára meghirdetett SZABAD-díj nyertese az oktatási tiltakozások egyik kulcsszereplője, Pankotai Lili lett.

2023-ban is a legszabadabb embereket keresi a TASZ!

Magyarország legszabadabb embereit keressük – idén ismét SZABAD-díjjal jutalmazzuk azokat, akik példamutató tettekkel álltak ki azért, hogy mindannyian egy szabadabb és egyenlőbb országban élhessünk. A díjra május 8-ig lehet jelölni a hétköznapi hősöket.

Pál Márton és a Freeszfe is SZABAD-díjas

„Hiszünk a történetek teremtő erejében és azt üzenjük mindenkinek, hogy képes változtatni” – mondta Kapronczay Stefánia, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) ügyvezető igazgatója a szervezet csütörtök esti díjátadóján.

Válasszuk ki együtt 2021 legszabadabb embereit!

Elindult a szavazás az idei SZABAD-díj közönségdíjára, amellyel azokat jutalmazza a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ), akik a legtöbbet tettek azért, hogy szabadabb és egyenlőbb országban éljünk.

Idén is keressük Magyarország legszabadabb emberét!

Kik azok a hétköznapi hősök, akik 2019-ben a legtöbbet tették azért, hogy Magyarország egy szabadabb hely legyen? Idén kilenc jelölt közül választjuk ki Magyarország legszabadabb embereit.

Elindult a SZABAD-díj közönségszavazása

Magyarországnak óriási szükség van szabad emberekre, és arra is, hogy ezeket az embereket minél többen megismerjék, a példájukból erőt, ihletet merítsenek. Huszonötödik születésnapunkra díjat alapítunk, hogy megtaláljuk azokat, akik a lehetőségeikhez mérten a legtöbbet tették, teszik azért, hogy Magyarország szabadabb legyen. Szavazz most 2018 legszabadabb emberére!
Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.