#KössükÖssze - Adománygyűjtő maraton egy olyan országért, ahol mindannyiunknak helye van!

Mindened a kötés, a horgolás vagy a hímzés? Vagy éppen új hobbit keresel? Ez a felhívás mindenképpen neked szól! Csatlakozz a #KössükÖssze adománygyűjtő maratonhoz, és mutasd meg velünk, hogy több köt össze, mint ami elválaszt!

Nyáron indítottuk útjára #TöbbKötÖssze című kampányunkat a közéletben eluralkodó kirekesztő és gyűlöletkeltő megnyilvánulásokra válaszként, hogy egy olyan országért álljunk ki, amely a közös értékeinkre épül. A választások közeledtével itt az idő világossá tennünk, hogy a gyűlöletkeltés nem lehet kampányeszköz, a vezetőinktől pedig azt várjuk, hogy egy olyan országért dolgozzanak, ahol mindenkinek jó élni!

Hiszünk abban, hogy mindannyiunk érdeke betemetni az árkokat, és ebben a hatalmat gyakorlóknak és a hatalomba igyekvőknek is példát kell mutatniuk. Ha egyetértesz velünk, vegyél részt a #KössükÖssze adománygyűjtő kampányban, amellyel a gyűlöletkeltés elleni munkánkat támogatod!

#KössükÖssze - 1

#KössükÖssze - 2

#KössükÖssze - 3

#KössükÖssze - 4

#KössükÖssze - 5

Kötni szeretnék, de csak magamnak!

Még nem vagy olyan magabiztos a kötésben, de te is szeretnél alkotni valamit ezzel támogatva a kampányt? Adományodért cserébe tiéd lehet az ëviköt által tervezett egyedi kötésminta, amellyel te is csatlakozhatsz a kötőmaratonhoz!

ëviköt x TASZ kötésmïnta

Kösd meg a saját SZABAD sáladat - és támogasd a TASZ-t!

Adományozni szeretnék!

Távol áll tőled a kézimunka, de szeretnél kiállni a kampány céljaiért? Szállj be valamelyik számodra szimpatikus nagykövet kampányába!

Vagy szerezd meg a Delka által tervezett pólóból és az Olovka Studio kitűzőjéből álló különleges szettet, amellyel megmutathatod, hogy szerinted is #TöbbKötÖssze!

Erősítsük meg azokat a láthatatlan szálakat, amelyeket a politika szétszakított! Mutassuk meg, hogy több köt össze, mint ami elválaszt!

Megosztás