Köszönjük, hogy szavaztál! 2021

Szavazatodat rögzítettük! A díjátadót 2021. szeptember 16-án követheted majd figyelemmel a Stopper úszóházban és a Facebook oldalunkon!

16. szeptember

SZABAD-díj átadó - 2021

Naptárhoz adom

Kilenc rendkívüli ember, kilenc rendkívüli történet. Máshonnan indultak, más célokért küzdenek. Egy valami közös bennük: reményt adnak, hogy érdemes nemes ügyekért küzdeni Magyarországon.Minden évben különleges nap számunkra, amikor megünnepeljük a SZABAD-díj jelöltjeit és átadjuk a díjakat, hogy elismerjük azokat a bátor embereket, akik egy szabadabb Magyarországért dolgoznak. Szeptember 16-án kilenc olyan ember történetét ismerhetitek meg, akik mindannyiunk számára példaként szolgálhatnak. Van köztük, aki a Balaton-partot védi, más a szabad kultúráért küzd, és vannak, akik a járvány alatti megalkuvásmentes helytállásukért lettek jelöltek.Gyere el a Stopper Úszóházba és ünnepelj velünk! Ismerd meg az idei SZABAD-díj jelölteket, és tudd meg, ki nyeri a zsűri és a közönség díját! Tölts velünk egy különleges estét, ahol erőt és inspirációt meríthetsz Magyarország legszabadabb embereiből.

Helyszín: Stopper Úszóház - https://stopperuszohaz.hu/
(Budapest, Moszkva sétány 1138)Időpont: 2021. szeptember 16. 18 óraAz eseményre jegyeket korlátozott számban a Tixa felületén keresztül lehet vásárolni:
https://tixa.hu/szabad-dijatado-2021

Megosztás