Díjak, szakmai elismerések

Hiányzó emlékek kampányunk Civil díjat nyert!

Idén másodszor osztották ki a Civil Díjakat. Megtisztelő számunkra, hogy a 133 beérkezett projekt közül a zsűri Hiányzó emlékek kampányunkat "A legjobb civil kampány 2017" díjjal jutalmazta.

Újabb díj a TASZ filmes csapatának!

A "Szebb Jövőért: mi nem járőrözünk, mi megfigyelünk" c. filmünk harmadik helyezést ért el a Romani Film Fest budapesti cigány filmfesztiválon.

Elismerés után várjuk a tetteket!

A Raoul Wallenberg Egyesület, a Raoul Wallenberg Alapítvány, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége idén is kiosztotta a Wallenberg-díjakat, amit Szőllősi Gábor, a Társaság a Szabadságjogokért érpataki munkatársa is átvehetett.

A TASZ idén is két díjat nyert a Kreatív Magazin Webvideo versenyén!

A legjobb webes dokumentumfilmért járó díjat nyertük el, és a fődíjat, egy GoPro kamerát, filmjeink humánus megközelítéséért.

A TASZ filmjei a Hégető Honorka-díj megosztott különdíját kapták

A Hégető Honorka-díj célja, hogy a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok problémáit bemutató televíziós és online alkotásokat elismerje, az újságírókat és a közönséget érzékenyítse. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elnyertük ezt a díjat 2013-ban.

Két első díjat is nyertünk az idei Kreatív webvideó versenyen!

A "Drogháború emberi jogi költségei" és a "Lerajzoltuk a TASZ-t" videónk is első lett kategóriájában a június 14-i díjátadón. A "Kímélet nélkül" című filmünk döntős helyezést ért el.