Támogass minket rendszeresen!

Ahhoz, hogy továbbra is ennyi embernek tudjunk segíteni, szükségünk van a te segítségedre is. Arra kérünk, támogass minket havi rendszerességgel, hogy kiszámíthatóan tudjunk működni, és egyre több, és több embernek segíthessünk. A terveink ambiciózusak, de tudjuk, hogy veletek együtt sikerülni fog megvalósítani őket.

Egyenlőség

Nem hagyjuk cserben a jövőben sem azokat az embertársainkat, akiket diszkriminálnak bőrszínűk, identitásuk, vallásuk, vagy nehéz anyagi helyzetük miatt. Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy szabadabbá tegyük a mindennapjait azoknak a családoknak, akik segítségre szoruló szerettüket otthon ápolják.

Magánszféra

Töretlenül dolgozunk azon, hogy a magyar egészségügy biztonságosabb és átláthatóbb legyen. Ott vagyunk és a jövőben is ott leszünk minden olyan szülő mellett, akinek az állam akarja megmondani, hogyan nevelje a gyerekét. És ott leszünk veletek, mindig.

Politikai Szabadságjogok

Küzdeni fogunk itthon és külföldön is a független magyar sajtó szabadságáért, a választások tisztaságáért és azért hogy mindenki szabadon nyilváníthassa ki a véleményét. Továbbra is fel fogunk szólalni a jogsértő, az egyenlőséget, szabadságot és igazságosságot sértő állami tettek és döntések ellen.