Mi a TASZ-nál a magyar állampolgárok jogait védjük meg a hatalom túlkapásaival szemben. Rád van szükségünk ahhoz, hogy minden jogsértésnél ott legyünk. Légy a részvényesünk!

  • Ahhoz, hogy a legaktívabb civil szervezet maradjunk, részvényesek kellenek.
  • Ahhoz, hogy a hatalom kihívói legyünk, részvényesek kellenek.
  • Ahhoz, hogy ott legyünk, amikor szükség van ránk, részvényesek kellenek.

Az a célunk, hogy 2017 végéig 1000 szabadság részvényesünk legyen. Kiszámoltuk: egy év alatt így a működésünk 18%-át teremtenénk elő a szabadság részvényesek által biztosított befizetésekből.

A részvényesek által biztosított tőkét a TASZ Jogsegélyszolgálata által képviselt ügyekre, a szabadság megvédésére költjük. A jogsegélyszolgálatunk teszi ki a munkánk jelentős részét: jogi tanácsadást nyújtunk, perekben nyújtunk képviseletet, tájékoztatjuk az állampolgárokat a jogaikról.

A szabadság részvényesei azok, akik havi rendszeres hozzájárulásukkal a szervezet működésének alapjait teremtik meg. Ti részvényesek azt az alaptőkét adjátok össze, amely a szervezet független működéséhez szükséges.

Részvényeink ára:

  • 3000 Forint - Havi egy beadvány elküldése az Emberi Jogok Európai Bíróságára
  • 5000 Forint - Telefonos és e-mailes jogsegélyszolgálatunk egy heti működése
  • 10000 Forint - Egy ügy teljes jogi képviselete

Rendszeres támogatás

Make Donation | Adomány


Egyszeri támogatás

Make Donation | Adomány


Kapcsolódó hírek

2014-11-14

Ajándékozz a születésnapunkra!

Ahogy az elmúlt 20 évben, úgy az elkövetkező hónapokban, években is azon fogunk dolgozni, hogy még több esetben védhessük meg az állampolgárok, vagyis a Te jogaid. 

Támogass minket szülinapunk alkalmából, hogy új gépekkel folytathassuk munkánkat!
 

 

https://tasz.hu/
2014-09-10

Jól tudjuk, hogy a rajtaütésszerűen végzett házkutatás az Ökotársnál és a Demnetnél egy újabb lépés a mindenkori kormánytól független civil társadalom ellen indított hadjáratban. Felmerül a kérdés, hogy vajon a TASZ-hoz mikor jönnek? Vajon melyik ajtócsengő jelzi majd a tucatnyi rohamosztagos érkezését?

https://tasz.hu/
2014-09-01

Idén adótok 1 százalékának felajánlásával közel 6 millió forinttal támogattátok a TASZ-t. Ezt az összeget minden évben, így idén is, az ingyenesen elérhető jogsegélyszolgálatunk fenntartására fordítjuk, hogy továbbra is elérhető lehessen olyan ügyfeleink számára, akiknek sok esetben a TASZ az utolsó reménye. 

https://tasz.hu/
2014-07-24

A MagNet Banknál bankolsz? Van online bankod? Akkor ne hagyd veszni a TASZ-nak is adható ezrelékeid! Mert sok kicsi sokra megy!

https://tasz.hu/
2014-05-21

Köszönjük, hogy minket támogattatok adótok 1%-ával! A felajánlásotokból befolyt teljes összeget idén is ingyenes Jogsegélyszolgálatunk fenntartására fordítjuk. 

https://tasz.hu/
2014-03-10

A Társaság a Szabadságjogokért legalább harmadéves joghallgató gyakornokot keres heti 8 óra munkára.

https://tasz.hu/
2013-09-19

A NAV előzetes tájékoztatása szerint az adófizetők idén 5,8 millió forint körüli összeget ajánlottak fel szervezetünknek.

https://tasz.hu/
1%
2012-01-27

Ahogy arról örömmel beszámoltunk, tavaly az 1 százalékos felajánlásokból több mint 8 millió forintot kaptunk.

https://tasz.hu/
2012-01-06

Új gomb tűnt fel a TASZ-os weboldalakon, és blogokon - a Flattr. Ez egy nemzetközi online mikorfizetési rendszer, ami lehetővé teszi a névtelen adományozást. A leginkább a Facebook-on használatos Like-hoz hasonló gomb megnyomásával akár egész kis összeggel támogatható a TASZ – vagy más, a rendszert használó szervezet. 

https://tasz.hu/
2011-06-24

Dübörög a TASZ-szekér: egy hét alatt négy díjat nyertek a TASZ filmjei és programjai különböző eseményeken és versenyeken.

https://tasz.hu/
2010-02-24

Ha a maximális felajánlható összeggel hasonlítjuk össze a tényadatokat, akkor megállapíthatjuk, hogy az elmúlt 9 évben eddig több mint 40 milliárd forintnyi 1%-os felajánlástól esett el a civil szféra. Itt az idő, hogy radikálisan feljebb tornásszuk a felajánlások számát!

https://tasz.hu/
2010-02-17

Számtalan helyen lehet információkat szerezni az 1+1 százalékos felajánlásokkal kapcsolatban, az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a weboldalakat, amelyeken a hasznos információk mennyisége és minősége megüti azt a szintet, hogy érdemes legyen kattintani. Még több információ 1%-ügyben itt.

https://tasz.hu/
Feliratkozás RSS - Légy a Szabadság Részvényese! csatornájára