TASZ-díj 2019 - belső szavazás

Csordás Anett

A Lépjünk, hogy léphessenek Egyesület vezetőjeként ő állt annak a kampánynak az élén, ami az otthonápolást társadalmi üggyé tette és elérte, hogy a kormány új kategóriát vezessen be, gyermek otthongondozási díja néven. A gyermekek jogán járó ápolási díj összegét pedig jelentősen megemelje.

Gyetvai Viktor

Diákparlament vezetője, több tüntetést is szervezett.

György Zsombor

A kevés, kormánytól független konzervatív hang közül az egyik legjelentősebbnek, a Magyar Hangnak a főszerkesztője. Nagyon fontos az ilyen sajtótermékek jelenléte ma Magyarországon.

Molnár Áron - NoÁr

Saját munkásságával, dalaival is fontos ügyek mellett áll ki, és szabadidejében több szervezetnek, köztük a TASZ-nak is ott segít ahol tud.

Orosvári Zsolt

Egyszemélyben megoldotta, amit az államnak évek óta nem megy. Gyűjtést kezdeményezett, tábori ágyakat vásárolt és két civil szervezettel karöltve eljuttatta a gyerekeket ellátó kórházakba, mert "földön amíg én élek, nem aludhat anyuka". Szuperul kommunikál minderről és a Szabad Január kampányunkban is részt vesz a facebookja szerint.

Pálinkas János és a Segítség Közvetítők

A magyar egészségügy helyzete az ország szégyenfoltja. Ez sok embert sodor megalázó helyzetbe, s ezen törekszenek enyhíteni az önkéntesek. Rendszeresen járnak kórházakba es egyedi kéréseket is teljesítenek.

Tündérpakk egyesület

Anyukák csoportja, akik önerőből segítenek a saját környezetükben azoknak, akik rászorulnak.

Udvarhelyi Tessza

Mindenért, amit a hajléktalan emberekért tett 2018-ban és előtte is, és ugyan az már 2019 januárjában történt, de különösen a beszédéért, amit Misetics Bálinttal közösen mondott a Kossuth téren a szakszervezetekkel közös tüntetésen. 

Kérjük, hogy szavazz a fenti jelöltekre!

Megosztás