Tegyél Te is a tisztességes és szabad választásokért!

A tét nagyobb, mint valaha!

2019-ben folytatni szeretnénk választási jogi programunkat. 2018-ban az országgyűlési választásokhoz kapcsolódóan több, mint 500 ügyben nyújtottunk jogsegélyt. Csak a választás napján 120 állampolgár megkeresésére válaszoltunk.

Ahhoz, hogy a 2019-es választásokra programunk minden eleme megvalósulhasson, még 300,000 forintra van szükségünk.

Ha ebben segítesz, egy olyan forródrótot fogunk tudni üzemeltetni, melyen az Európa Parlamenti és önkormányzati választások idején folyamatos jogi tanácsadást folytatnak jogászaink. Segíts Te is, hogy felléphessünk a demokratikus részvételt akadályozó jogsértések ellen. Cselekedj most, támogasd munkánkat banki átutalással, és légy része a változásnak!

Számlaszámunk: 16200216-00089166 (MagNet Bank)
Banki átutalásod közleményébe írd bele: TASZ - VJP

Ha bankkártyás fizetéssel támogatnád a programunkat, az adományozás után jelezd nekünk e-mailben a tasz@tasz.hu címen, hogy támogatásodat most erre szánod.

Tegyél Te is a szabad választásokért

Bővebben a választási jogi programunkról:

Az országgyűlési választásokhoz kapcsolódó munkánkat a valasztasz.hu oldalon ismerheted meg. Azért dolgozunk majd, hogy a 2019-es Európa Parlamenti és önkormányzati választások során támogassuk azokat a polgárokat, akik tenni akarnak szavazóként, aktivistaként vagy a sajtó képviselőiként. Célunk, hogy mi pedig fel tudjunk lépni a demokratikus részvételt akadályozó jogsértések ellen.

Tevékenységeink szerteágazóak:

Cselekedj Te is most, még nem késő!

Megosztás