HCLU in English: English

Támogatás

Oldalak

Még 20 évet a TASZ-nak!

2014. november 14. péntek, 14.04

Ajándékozz a születésnapunkra!

Ahogy az elmúlt 20 évben, úgy az elkövetkező hónapokban, években is azon fogunk dolgozni, hogy még több esetben védhessük meg az állampolgárok, vagyis a Te jogaid. 

Támogass minket szülinapunk alkalmából, hogy új gépekkel folytathassuk munkánkat!
 

 

Adományozz, hogy tehessünk a megfélemlítés ellen!

2014. szeptember 10. szerda, 14.03

Jól tudjuk, hogy a rajtaütésszerűen végzett házkutatás az Ökotársnál és a Demnetnél egy újabb lépés a mindenkori kormánytól független civil társadalom ellen indított hadjáratban. Felmerül a kérdés, hogy vajon a TASZ-hoz mikor jönnek? Vajon melyik ajtócsengő jelzi majd a tucatnyi rohamosztagos érkezését?

6 milliós támogatás a TASZ-nak!

2014. szeptember 1. hétfő, 12.09

Idén adótok 1 százalékának felajánlásával közel 6 millió forinttal támogattátok a TASZ-t. Ezt az összeget minden évben, így idén is, az ingyenesen elérhető jogsegélyszolgálatunk fenntartására fordítjuk, hogy továbbra is elérhető lehessen olyan ügyfeleink számára, akiknek sok esetben a TASZ az utolsó reménye. 

Sosem volt még ilyen egyszerű a TASZ támogatása!

2014. július 24. csütörtök, 11.39

A MagNet Banknál bankolsz? Van online bankod? Akkor ne hagyd veszni a TASZ-nak is adható ezrelékeid! Mert sok kicsi sokra megy!

Köszönjük az 1%-os felajánlásaitokat!

2014. május 21. szerda, 11.59

Köszönjük, hogy minket támogattatok adótok 1%-ával! A felajánlásotokból befolyt teljes összeget idén is ingyenes Jogsegélyszolgálatunk fenntartására fordítjuk. 

Nekünk fontos! - Támogasd a TASZ-t!

2014. május 6. kedd, 15.15

Értékek, amik nélkül nincs jogállam. Értékek, amik a TASZ-nak fontosak. És neked? Kérjük, adód 1 százalékát ajánld fel a TASZ-nak! Adószámunk: 18067109-1-41

Gyakornokot keres a TASZ

2014. március 10. hétfő, 12.52

A Társaság a Szabadságjogokért legalább harmadéves joghallgató gyakornokot keres heti 8 óra munkára.

ESÉLYTELENÜL filmpremier és TASZ buli

2013. december 5. csütörtök, 11.22

December 7-én mutatjuk be az Egyesült Államok Nagykövetsége és a Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány támogatásával készült Esélytelenül című filmünket, 18 órai kezdettel a Dürer-kertben.

Köszönjük az 1%-os felajánlásokat!

2013. szeptember 19. csütörtök, 14.52

A NAV előzetes tájékoztatása szerint az adófizetők idén 5,8 millió forint körüli összeget ajánlottak fel szervezetünknek.

1%

2013. május 2. csütörtök, 14.19

F.M.: rendőri bántalmazás; M.B.: polgári engedetlenség; K.Á.: gyűlölet-bűncselekmény; K.M.: az egyenlő bánásmódhoz való jog sérelme az egészségügyben; G.P.: közérdekű adatigénylés megtagadása; S.Z.: közterületen való életvitelszerű lakhatás tilalmának megszegése. Emberek, akiket képviselünk, jogok, melyekért kiállunk. Ön valószínűleg nincs köztük, és a Társaság a Szabadságjogokért azon dolgozik, hogy ne is legyen. Ehhez kérjük az Ön támogatását is. A TASZ nem fogad el pénzt államtól, pártoktól, de támogatásra szükségünk van, így az Ön adójának egy százalékára is. Ha Ön van annyira szerencsés, hogy adóköteles jövedelemmel rendelkezik, ne hagyja bent az 1%-ot az államnál, adja nekünk!

Oldalak