TASZ Gardrób

SZABAD. póló

A színpadon, akit már nem kell bemutatni. Íme. A. Pólónk. Ismered, szereted, hordod. Ráadásul felturbóztuk a klasszikust: 100% organikus biopamut.

SZABAD. atléta

Itt a legújabb nyári kiegészítő, a SZABAD. atléta. Szerezd be te is, és mutasd meg a strandon is, hogy velünk együtt teszel egy szabadabb Magyarországért!

SZABAD. hoodie

Engedd szabadjára a benned élő rappert. De komolyan. Készülj, mert amint felhúzod, bizony életre kel! Az organikus anyagokból, fenntartható módon készült SZABAD. hoodie öt színben érhető el.


SZABAD. pulcsi

Amikor szembejön, tudod. Egyszerűen tudod, hogy nem vagy egyedül. Hogy másnak is épp olyan fontos, mint neked, hogy egy szabadabb Magyarországon élhessünk.

Szivárványos SZABAD. póló

Love is Love. Állj ki te is büszkén az egyenlőség és a szeretet mellett, és mutasd meg a szivárványos SZABAD. pólódban, hogy senki sincs egyedül!

SZABAD. equa kulacs

Nem viszel be elég folyadékot, közben a bolygó is belefullad a műanyagszemétbe? Itt van a BPA mentes SZABAD. kulacs, ami egyszerre oldja meg mindkét problémádat.

#Többkötössze kitűző

Mondj nemet a gyűlöletkeltésre, és mutasd meg Olovka kitűződdel, hogy több köt össze minket, mint ami elválaszt!

#Többkötössze csomag

Erősítsük meg azokat a láthatatlan szálakat, amelyeket a politika szétszakított! Mert több köt össze, mint ami elválaszt.


A polgári engedetlenség szexi

Újra itt a régi klasszikus, segítünk, hogy így elmondhasd: a polgári engedetlenség szexi!