TASZ Gardrób

A SZABAD. termékek megrendelésével a TASZ ingyenes jogsegélyszolgálatát, és a szabadabb, egyenlőbb és bátrabb Magyarországért folytatott munkánkat támogathatod. Köszönjük, hogy velünk vagy!

A kiszállítással, cserével illetve a termékekkel kapcsolatos fontos információkat az oldal alján találod. Ha ott nem találsz választ a kérdésedre, keress minket a gardrob@tasz.hu email címen!

SZABAD. kit #1 - sapka + kitűző

Állj ki magadért és a számodra fontos ügyekért, és mutasd meg a SZABAD. kit egyedi darabjaiban, hogy történjen bármi, mi #szabadokmaradunk!

SZABAD. sapka

Még el sem kezdődött a tél, de már most nem szíveled? Fázol és ázol? Szerezd be a SZABAD. kollekció legújabb darabját, az organikus anyagokból készült, több színben elérhető SZABAD. sapkát! Vészeld át a hideg napokat az új kiegészítődben és mutasd meg velünk együtt a tüntetéseken, kirándulás közben vagy reggel munkába menet, hogy #szabadokmaradunk! Szerezd be az elsők között, és támogasd ezzel az ingyenes jogsegélyszolgálatunk működését!

SZABAD. hoodie

Engedd szabadjára a benned élő rappert. De komolyan. Készülj, mert amint felhúzod, bizony életre kel! Az organikus anyagokból, fenntartható módon készült SZABAD. hoodie öt színben érhető el.

SZABAD. pulcsi

Amikor szembejön, tudod. Egyszerűen tudod, hogy nem vagy egyedül. Hogy másnak is épp olyan fontos, mint neked, hogy egy szabadabb Magyarországon élhessünk.

SZABAD. póló

A színpadon, akit már nem kell bemutatni. Íme. A. Pólónk. Ismered, szereted, hordod. Ráadásul felturbóztuk a klasszikust: 100% organikus biopamut.

Szivárványos SZABAD. póló

Love is Love. Állj ki te is büszkén az egyenlőség és a szeretet mellett, és mutasd meg a szivárványos SZABAD. pólódban, hogy senki sincs egyedül!

SZABAD. atléta

Itt a legújabb nyári kiegészítő, a SZABAD. atléta. Szerezd be te is, és mutasd meg a strandon is, hogy velünk együtt teszel egy szabadabb Magyarországért!

A polgári engedetlenség szexi

Újra itt a régi klasszikus, segítünk, hogy így elmondhasd: a polgári engedetlenség szexi!

#többkötössze póló + kitűző

Szerezd meg a Delka által tervezett pólóból és az Olovka Studio kitűzőjéből álló különleges szettet, amellyel megmutathatod, hogy szerinted is fontos, hogy párbeszéd induljon azokról a témákról is, amelyekben nem értünk egyet. Erősítsük meg azokat a láthatatlan szálakat, amelyeket a politika szétszakított! Mert több köt össze, mint ami elválaszt.

#Többkötössze kitűző

Mondj nemet a gyűlöletkeltésre, és mutasd meg Olovka kitűződdel, hogy több köt össze minket, mint ami elválaszt!

SZABAD. equa kulacs

Nem viszel be elég folyadékot, közben a bolygó is belefullad a műanyagszemétbe? Itt van a BPA mentes SZABAD. kulacs, ami egyszerre oldja meg mindkét problémádat.

Gyakran ismételt kérdések

Mikor kapom meg a csomagom?

A csomagok kiszállítását két héten belül tudjuk biztosítani, de a legtöbb esetben egy héten belül megkapod a csomagod.

Van lehetőségem személyes átvételre?

Online rendelés esetében választhatod a személyes átvételt a NOS üzletébe (1015 Budapest, Batthyány utca 12.), illetve szintén a NOS-ban korlátozott számban raktáron is elérhetőek termékeink.

Cserélni szeretném a megrendelt terméket, mi a teendőm?

Cserére a FÁMA futárszolgálat segítségével a kiszállítási díj kifizetése ellenében, illetve ingyenesen a NOS üzletében van lehetőség. Kérjük, ha cserélni szeretnéd a terméked, keress minket a gardrob@tasz.hu email címen

Elfogyott a termék, amit rendelni szeretnék. Honnan tudhatom meg, hogy mikor lesz ismét raktáron?

Általában két hét szükséges a kifogyott termékek pótlásához, ha sürgősen lenne szükséged a termékre, kérjük, keress minket a gardrob@tasz.hu email címen.

Nagyobb / kisebb méretet szeretnék, mint ami elérhető az oldalon.

Az irodánk korlátozott tárolókapacitása miatt, csak a leggyakrabban keresett méreteket tartjuk, de van olyan termék, amiből a gyártónál elérhető extra kicsi és extra nagy méret is. Ehhez kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a gardrob@tasz.hu email címen, és utána járunk meg tudjuk-e oldani a speciális kérést. (Ebben az esetben hosszabb, akár 1-2 hónapos szállítási idővel kell számolnod.)