Gardrób - Külföldi rendelés esetén kérjük keress minket előzetesen a tasz@tasz.hu email címen!

Fehér-arany SZABAD. póló

Ha valami eddig hiányzott a jogvédelemből, akkor az a bling bling. De ennek nem kell tovább így lennie! Fehér pólónk arany felirattal pontosan azt a VIP életérzést sugározza, amire mindig is vágytál. Kattints tovább a részletekhez, és engedd, hogy megajándékozzunk azzal, ami téged illet.

Szürke SZABAD. póló

Nem csak természetes lelőhelyén, a tüntetéseken, hanem a hétköznapokon is felejthetetlen helyzeteket teremt a mára klasszikussá vált szürke SZABAD. póló. Kattints tovább a részletekhez, és tudd meg, hogyan kaphatod meg tőlünk ajándékba a szabadság ma legmenőbb felvehető darabját.

Fekete SZABAD. póló

Metált, bírod? Akkor ez a póló a te műfajod. Sallangmentes riffek, horzsoló grúvok, kemény kontúrokkal operáló vantablack szabadság. Tűnj ki vele a hajó gyomrában a zenekaros pólós tömegből! Vedd el, ami neked jár, vagy csak győzd kivárni, amíg adományodért cserébe megajándékozunk vele.

Szivárványos SZABAD. póló

Love is Love. Állj ki te is büszkén az egyenlőség és a szeretet mellett, és mutasd meg a szivárványos SZABAD. pólódban, hogy senki sincs egyedül!

100% Organikus SZABAD. póló

Szerezd be a legújabb, 100% organikus, biopamutból készült, GOTS minősítésű SZABAD. pólót!

SZABAD. pulcsi

Régi tervünk, hogy a SZABAD. póló és kulacs mellett elérhetővé tehessünk egy olyan pulóvert is, ami nem csak, hogy egész évben hordható, de 100%-ig organikus anyagokból, fenntartható módon és helyen készült. Sokáig kerestük a megfelelő partnert ehhez, de most boldogan jelenthetjük be, hogy elkészültek az első SZABAD. pulcsik!


A polgári engedetlenség szexi

Újra itt a régi klasszikus, segítünk, hogy így elmondhasd: a polgári engedetlenség szexi!

SZABAD. equa kulacs

Nem viszel be elég folyadékot, közben a bolygó is belefullad a műanyagszemétbe? Itt van a BPA mentes SZABAD. kulacs, ami egyszerre oldja meg mindkét problémádat. Arról nem is beszélve, hogy még a legaktívabb magyar jogvédő szervezet munkáját is támogathatod adományoddal. Ez így már három pirospont, amiért jár az ajándék!