Barion Pixel TASZ | Gardrób

SZABAD. Gardrób

Egyenlő. Bátor. Szabad. és ZÖLD.

Termékeink egytől egyig fenntartható módon készülnek, és környezetbarát csomagolásban jutattjuk el őket hozzád.

Hogyan működik a gardróbunk?

SZABAD. termékeket adományodért cserébe választhatsz magadnak. Minden egyes terméknél megadtunk egy minimális támogatási összeget, de ha szeretnéd, nagyobb összeggel is támogathatod a munkánkat.

A termékeket személyes átvétellel vagy kiszállítással kérheted. Egy héten belül igyekszünk mindenkihez eljuttatni a megrendelését. További hasznos információkat a termékekről, illetve a kiszállításról és cseréről a gyakran ismételt kérdéseknél találsz.

Mikor kapom meg / vehetem át a megrendelt terméket?

Civil szervezetként limitált erőforrásokkal rendelkezünk, de igyekszünk egy héten belül minden rendelést eljuttatni hozzátok. E-mailben értesítünk, amikor elindult a csomagod a depóba vagy az átvevőpontba.

Hol van lehetőség az online megrendelt csomagok személyes átvételre?

Három budapesti helyszínre választhatod a személyes átvételt:

  • a Fabrikba (1132, Visegrádi utca 14.) vagy
  • az Iringóba (1053, Károlyi utca 19.) vagy
  • a NOS-ba (1027, Kapás utca 45/A.)

A NOS nyári szünetet tart, így ide átmenetileg nem tudtok csomagot kérni. Várható nyitás: szeptember eleje.

Hol tudom helyben beszerezni a SZABAD. termékeket?

Két budapesti és egy szentendrei üzletben állandóan elérhető termékeink egy része, így elég besétálnod, nem kell előre megrendelned őket online, az üzletben azonban a méret- és színválaszték korlátozott lehet.

  • Yoféle hely (Szentendre, Bogdányi út 5.)

infó és nyitvatartás: https://www.instagram.com/yofele_hely/

  • Fabrik (1132, Visegrádi utca 14.)

infó és nyitvatartás: https://www.instagram.com/fabrikbudapest/
A Fabrikban a SZABAD. termékeket ÁFÁ-val növelt áron tudjátok megvásárolni.

  • NOS (1027, Kapás utca 45/A.)

infó és nyitvatartás: https://www.instagram.com/nos.budapest/
A NOS nyári szünetet tart. Várható nyitás: szeptember eleje.

Emellett keressétek a TASZ-os pop-up gardróbot saját rendezvényeinken vagy vásárokon, fesztiválokon (pl Makers’ Market).

Sürgősen szükségem lenne a kiválasztott termékre. Megoldható, hogy hamarabb megérkezzen?

Erre sajnos nincs lehetőség, de vannak átvevőpontjaink, amik boltként is funkcionálnak (NOS, Fabrik), és limitált darabszámban elérhető náluk a kollekciónk. Ha azonnal szükséged lenne a SZABAD. termékekre, érdemes inkább onnan beszerezned őket. Az üzletek nyitva tartását az oldalaikon megnézheted, a készlettel kapcsolatban pedig ők tudnak tájékoztatást adni.

Nem vagyok biztos benne, hogy melyik a számomra megfelelő méret. Találok valahol mérettáblázatot a termékekhez?

Igen, minden termék galériájába felraktunk egy táblázatot, ahol ellenőrizheted a méreted. Ha véletlenül így sem sikerül jó méretet választanod, tudjuk cserélni!

Ha nem jó a méret, tudom cserélni a terméket? Mi a teendőm ilyenkor?

Természetesen van rá lehetőség. Ha ilyen kérésed lenne, kérjük, írj a gardrob@tasz.hu címre, ahol pontosítjuk ennek menetét. Azt is eldöntheted, hogy futárszolgálattal küldenéd vissza, vagy valamelyik átvételi pontunkon cserélnéd a terméket. Fontos, hogy az előbbi esetben a cserének költsége van, amelyet neked kell megfizetned.

A termék, amit rendelni szeretnénk, nincs raktáron. Mi a teendő?

Ha a kiválasztott termék nincsen raktáron, kattints az értesítést kérek gombra a termék mellett, hogy e-mailben értesíthessünk, amint megérkezik.

Hogy mossam/kezeljem a termékeket? Mire kell odafigyelnem?

A SZABAD. gardróbban olyan termékeket találsz, amelyek hosszú ideig örömet szereznek majd: a ruhadarabok etikus, fenntartható biopamut anyagból készültek. Azért, hogy minél tovább használhasd őket, ajánlott 30 fokon, kímélő programmal, kifordítva mosni őket. A vasalásukat szintén kifordítva végezd. Fontos, hogy a feliratot ne érje közvetlen hőhatás!

Kérhetek-e másféle méreteket, mint ami elérhető az adott termékből?

Az éppen aktuális elérhető méretek változnak. Ha az általad kívánt méret éppen nincs raktáron, kattints az értesítést kérek gombra, hogy jelezni tudjuk, amint megérkezik. Arra azonban sajnos nincs lehetőség, hogy a termék oldalán feltüntetettnél nagyobb vagy kisebb méreteket rendelj.

Ha nem találtál választ a kérdésedre, írj a gardrob@tasz.hu címre!

Mit jelképez a SZABAD. felirat?

Joggal vagy szabad! Ez a legfontosabb jelmondatunk. Jogvédőként azért dolgozunk, hogy mindenki érvényesíthesse alapvető jogait Magyarországon, azaz SZABAD. lehessen. Ezért dolgozunk nap mint nap. Azt is tudjuk azonban, hogy a szabadságot nem készen kapjuk, hanem folyamatosan meg kell küzdenünk érte. A jelenlegi hatalom pedig igyekszik elvenni a kedvünket attól, hogy kiálljunk a saját, illetve mások szabadságáért. Az első SZABAD. pólónk erre, illetve a civil szféra elleni támadásokra válaszként született meg.

A Hitka Viki képzőművész által tervezett egyszerű és letisztult felirat szimbolikus kiállást jelent a szabadság mellett, és egyben erőt is ad a viselőjének. Belső szabadságunkat ugyanis senki, semmilyen körülmények között nem kérdőjelezheti meg, nem veheti el tőlünk. Bármi történjék is, szabadok maradunk, és a szabadságért fogunk kiállni. Pont.

Az elmúlt évek során a hatalmi önkény elleni kiállás egyik jelképévé vált a SZABAD. póló. Aki ezt viseli, egy olyan közösség tagja, amely elkötelezettebb egy egyenlőbb és szabadabb Magyarország mellett. Amikor meglátunk egy SZABAD. pólót, pulcsit, sapkát vagy kulacsot az utcán, erőt kapunk ahhoz, hogy folytassuk a munkát, és minden lehetséges eszközzel kiálljunk a szabadságért. A SZABAD. termékekből befolyt támogatások pedig lehetővé teszik, hogy még több hozzánk fordulónak segíthessünk.

Reméljük, hogy a SZABAD. termékek neked is reményt adnak, viseld őket büszkén!

 

Mire fordítjuk a támogatásod?

  • Ingyenes jogsegélyszolgálatot üzemeltetünk, melyen keresztül évente több ezer embernek nyújtunk jogi tanácsot és segítséget.
  • Bíróságra megyünk, hogy megváltoztassuk a rendszerszintű problémákat, és képviseletet nyújtunk azoknak, akiknek megsértették a jogait.
  • Tájékoztatókkal, kampányokkal és műhelyekkel segítünk, hogy minél többen megismerhessék alapvető jogaikat, és ki merjenek állni ezekért.
Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.