Barion Pixel TASZ | Felügyelőbizottság

Felügyelőbizottság

A felügyelő bizottság a szervezet működését és gazdálkodását előzetesen ellenőrzi. Ennek keretében az igazgató(k)tól, vezető tisztségviselőktől jelentést, a szervezet munkavállalóitól tájékoztatást vagy felvilágosítást kérhet, a szervezet könyveibe, irataiba betekinthet, azokat megvizsgálhatja. Véleményét írásban vagy szóban, együttesen vagy képviselője útján terjeszti a közgyűlés elé.

NAGY MÁRTA,

a Gazdasági Versenyhivatal volt elnökhelyettese

1947-ben született Sárszentmikóson. A Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után hét évig ott tanított vállalati gazdaságtant és készletgazdálkodást. Az államigazgatásban először az Országos Anyag és Árhivatalban készletgazdálkodással, majd a 80-as évek közepétől a versenyszabályozás előkészítésével foglalkozott. 1991-től a GVH Versenypolitikai Irodáját vezette, majd 1997-től 2009-ig elnökhelyettes volt. 2011-től 2014-ig a Budapesti Városgazdálkodási Holding igazgatóságának volt tagja, majd elnöke. Jelenleg az Alternatív Közgazdasági Gimnázium Alapítvány kuratóriumának tagja, elnöke, a Társaság a Szabadságjogokért felügyelőbizottságának tagja, a Volt Istvánosok Baráti Körének alelnöke, a Magyar Védjegy Egyesület ellenőrző bizottságának elnöke.

IGAZ KATALIN,

bankszakember

A Citibank treasurere és a Postabank vezérigazgató-helyettese volt. Bankszakmai tanácsadóként dolgozott. A Raiffeisen Bank Hungary felügyelő-bizottságának tagja. A MENŐK civil szervezet tagja, a Civilek a demokráciáért egyesület egyik alapítója.

KIRÁLY JÚLIA,

közgazdász

A közgazdaság-tudományok kandidátusa, habilitált egyetemi tanár, 2007-2013 között a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke. Sokáig a Nemzetközi Bankárképző Központ vezérigazgatójaként volt ismert. Számos civil szervezet, így a Transparency Magyarország, az Ekint és a Polgár Alapítvány az Esélyekért felügyelő bizottsági tagja.

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.