Barion Pixel TASZ | Állj ki magadért…

Állj ki magadért…

2023

Hiszünk abban, hogy minél többen állnak ki a saját magukért és másokért, annál közelebb kerülünk egy demokratikus, szabad országhoz.

Ma Magyarországon azonban gyakran nem merjük vállalni véleményünket, vagy pedig úgy gondoljuk, hogy úgysincs értelme felemelni a szavunkat. 2023-as tavaszi kampányunkban arra hívtuk fel a figyelmet, hogy ez nincs így: mindenkinek van joga és lehetősége kiállni magáért és a környezetéért. Legyen szó akár egy állomás akadálymentesítéséről, egy környezetkárosító projekt megakadályozásáról vagy éppen az oktatás helyzetéről.

Szabad ország elképzelhetetlen bátor, az érdekeikért kiálló polgárok nélkül. A kampányhoz készült videóban a bennük, bennetek rejlő hatalmas erőt mutattuk meg. A videót a Hipnózis díjátadón is díjazták: a TASZ és a kampányban közreműködő Wavemaker ügynökség ezüst helyezést kapott film kategóriában.

16x9

… mi pedig kállunk érted!

A figyelemfelkeltés mellett a kampányt adománygyűjtési céllal indítottunk, hogy minél több olyan civil szervezetnek és polgárnak segíthessünk, akik egy szabadabb országért dolgoznak.

  • Megmutatjuk a jogaidat és lehetőségeidet! Tájékoztató anyagokkal és képzésekkel segítjük azokat, akik fel akarnak szólalni a rendszer igazságtalanságai ellen.
  • Támogatjuk a tenni akarókat, és segítünk nekik egymásra találni! Jogi tudásunkkal és tapasztalatainkkal segítünk a szerveződésben, illetve az országos és helyi aktivizmusban.
  • Megvédjük, akiket el akarnak hallgattatni! Ingyenes jogi segítséget és képviseletet nyújtunk, ha a véleményed miatt támad a hatalom.

A kampányban való közreműködést nagyon köszönjük Mazzag Izabella rendezőnek, a Wavemaker kreatív ügynökségnek és az Umbrella Kreatív Műhelynek.

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.