Meghosszabbítva: Fundraising gyakornokot keres a Társaság a Szabadságjogokért

A gyakornok feladata a fundraising stratégia végrehajtásában való részvétel, ezen belül is a TASZ támogatói, hírlevél és partneri adatbázisának kezelése, karbantartása, valamint az online fundraising mutatóinak nyomon követése, elemzése.

Alapelvünk, hogy nem fogadunk el támogatást a magyar államtól, illetve politikai pártoktól. A TASZ költségvetésének egyre nagyobb része származik magánszemélyektől és vállalkozásoktól, stratégiai célunk ennek további növelése rövid távon is. A szervezet stratégiája elsősorban online, digitális fundraisingre koncentrál. A TASZ fundraising csapatába keresünk olyan gyakornokot, aki a három munkatárssal közösen dolgozik a fenti célokért.

Fő feladatok:

A fundraising stratégia végrehajtásában való részvétel, ezen belül is a TASZ támogatói, hírlevél és partneri adatbázisának kezelése, karbantartása, valamint az online fundraising mutatóinak nyomon követése, elemzése.

Elvárások:

  • precizitás és pontosság;
  • irodai és webes szoftverek ismerete (gyakori weblap tartalomkezelők, online elemző szoftverek, hirdetőfelületek)
  • elhivatottság az emberi jogok és a TASZ értékei iránt;

Előnyt jelent:

  • adatelemzésben és online marketingben való jártasság;
  • Online ügyfélnyilvántartó (CRM) rendszerrel kapcsolatos tapasztalat

Várható kezdés: 2019. július 29.

A munkavégzés időtartama: három hónap, mely közös megegyezéssel meghosszabbítható

A munkavégzés jogi kerete: fizetett gyakornok

Munkaidő: heti 12 óra.

Miért csatlakozz hozzánk?

Azért a szabadságért, függetlenségért és inspiráló intellektuális környezetért, amit a TASZ nyújt! Mert végre igazán tehetsz valamit a demokrácia és az emberi jogok védelme érdekében, amire rég volt akkora szükség, mint most!

Jelentkezési határidő meghosszabbítva: 2019. július 3.

A két ajánlást tartalmazó önéletrajzot és a motivációs levelet az allas[kukac]tasz[pont]hu-ra várjuk. Kérjük, hogy a levél tárgyában tüntesd fel a következőt: “fundraising gyakornok”.

A motivációs levélben kérünk, hogy térj ki arra részletesebben, hogy milyen tapasztalatod van a magánadományozás területén és miért szeretnél a TASZ-nál dolgozni. Kérünk, hogy jelöld meg a fizetési igényedet.

Photo on Visual Hunt

Megosztás