Fűpolitika

Részletek a Sirályban megrendezett drogpolitikai vitafórumból

Május 1-én a CivilKultNapon a TASZ „Fűpolitika vitafórumot” rendezett a sirályban.
A Barna Erika (Kék Pont) moderálta beszélgetésen Sárosi Péter (TASZ), Léderer András (SZDSZ – Új Generáció), Pettkó András (MDF) és Juhász Péter (Kendermag) vettek részt.
A videó a beszélgetés vágott változata.  

 HA SZERETNE HOZZÁSZÓLNI A CIKKHEZ, KÉRJÜK KATTINTSON IDE ÉS LÁTOGASSON EL A DROGRIPORTERRE AHOL UGYANEZT A CIKKET MEGTALÁLJA.

Megosztás

Kapcsolódó hírek

Fájdalmas küzdelem a gyógyászati kannabiszért

A kannabisztartalmú gyógyszerek hivatalosan jelenleg is elérhetők gyógyászati célból Magyarországon. Másképp látják ezt azok a páciensek, akik már próbáltak ilyen készítményt igényelni. Ügyfelünk történetén keresztül mutatjuk be, hogy valójában mekkora küzdelemre számíthat az, aki szeretné igénybe venni a tüneteit enyhítő gyógyszert.

Meghekkelt drogügyi ülés

Talán más is találkozott olyan vizsgáztatóval, aki köszönés után be is írta az ötöst, hogy ezt követően fesztelenül beszélgethessen a hallgatóval. Hasonló manővert mutatott be az ENSZ Kábítószerügyi Hivatala is, amikor már a magas szintű találkozó nyitóülésén elfogadta a záródokumentumot. Más kérdés, hogy a hivatal vezetőségét egyáltalán nem érdekelte a vizsgázók, jelen esetben a tagállamok véleménye.

Drograzzia Budapesten - 1%-os drogfogás

A TASZ friss videójában egy csapat rendőr állít a falhoz egy buszmegállónyi fiatalt.