Hullámvasút - egy kicsit skizo fiú naplója - Két video a kampányhoz

Báint facebook oldala, a "Hullámvasút - Egy kicsit skizo fiú naplója." a TASZ anti-stigma kampányának része volt a pszichiátriai diagnózissal élőkért. 

Bálint kitalált karakter volt, de naplója valódi emberek valós történeteiből állt össze. A kampányt az X Kommunikációs Központ készítette. A naplóhoz két filmet készítettünk, melyekben Bálintot Mészáros Béla a Katona József Színház művésze alakította.

Megosztás

Kapcsolódó hírek

Az otthoni ápolás zsákutcája III.

Az otthoni ápolásról írt két korábbi bejegyzésem arról szólt, hogy milyen célkitűzéseket nem érdemes támogatnia a fogyatékos embereknek és szövetségeseiknek. Most arról írok, hogy mit érdemes támogatni, és mit tehetünk azért, hogy ezek ténylegesen megvalósuljanak.

Civil beszámoló a magyar gyerekek jogairól az ENSZ-ben (2014)

Az ENSZ 2014-ben vizsgálja meg, hogy Magyarország hogyan teljesíti a gyermekjogi egyezményben vállalt kötelezettségeit. 2014 február 4-én civil szerveztek tájékoztatták az illetékes bizottságot.

BREAKING WORSE

A short video interview with Jean-Paul Grund on the drug 'Krokodil.' The interview was made on the occasion of a new and freely downloadable study, published in the International Journal on Drug Policy.