Interjú Dr. Csorba Józseffel

Videó interjú a Nyírő Gyula Kórház ambulanciájának főorvosával a metadon kezelés hazai helyzetérőlHogyan van az, hogy ennyire
Anonymous (nem ellenőrzött), 2008, február 6 - 22:43

Hogyan van az, hogy ennyire biztos benne, hogy a metadon hasznos...? Univerzális? Egy lelki, szellemi, és fizikai betegségről van szó, amiből valójában egyiken se segít. Fizikai: ha nincs gyógyszer ugyanott, vagy mint heroin nélkül, lelki: egy gyógyszer hogyan adhatna lelki és mentális segítséget.... Persze ha a társadalom szempontjából nézzük, valóban könnyebb úgy csinálni mintha nem lenne probléma és végül is erre tényleg jó, de ez egyrészt ideiglenes, a bajba jutottan nem segít csak tovább, segíti a hazugságban, hogy nincs baj, illetve erősíti, hogy neki drog nélkül nem megy és mehet és közben telnek az évek.... Mondjuk az biztos, hogy jó biznisz.... egy függő aki 3éve 10hónapja 14napja nem használt semmilyen tudatmódósító szert, és ÉL.
»

De vajon még hány napig
Anonymous (nem ellenőrzött), 2008, február 14 - 09:54

De vajon még hány napig bítod számolni a napokat?........aztán... cucc És akkor milyen jól jönne egy ílyen kúra
»

Megosztás

Kapcsolódó hírek

Célkeresztben a CBD - A brit piac újraszabályozása

Vészjósló bejelentés rázta meg a CBD-termékek dinamikusan növekedő piacát. A brit Egészségügyi Termékellenőrző Hatóság (MHRA) levélben értesítette a forgalmazókat, hogy a CBD-t gyógyszerré minősítették, ezért ha termékeiket nem törzskönyvezik, 28 napon belül meg kell szüntetniük a forgalmazást. A hatóság kompromisszumkészségének köszönhetően egy bő hónap elteltével már látszik a fény az alagút végén.

TASZ-estek a Kolorban

A TASZ programvezetői szeptembertől minden hónap utolsó csütörtökén változatos előadásokkal várnak titeket a Kolorban, hogy közelebb hozzák munkájukat, céljaikat és a jogvédelem aktuális kihívásait. Nézzétek meg az első est előadásait!

Magyari Péter - Kiszórjuk az ablakon a drogosok milliárdjait

Évi 8 milliárdot költ az állam droggal kapcsolatos büntetésekre, a pénz 80 százaléka fogyasztók üldözésére megy el. A drogosok egészségügyi ellátására ennek csak az ötöde jut. A büntetőpolitika nem hatékony és drága. Az olcsóbb és hatékonyabb, ártalomcsökkentőnek nevezett megoldások viszont nehézkesen működnek. Bizonytalan a törvényi háttér, és pénz is alig jut ezekre. Volt rá remény, hogy a törvény mostanában megváltozzon.