Barion Pixel TASZ | A TASZ eseményeinek házirendje

A TASZ eseményeinek házirendje

A rendezvényről való kizárás a rendezvény szervezőinek jogköre. A jelenlévő felelős jogában áll kizárni a helyszínről azt a vendéget, aki az alábbi szabályszegések valamelyikét elköveti:

  • Mások emberi méltóságát sértő, azt csorbító kijelentést tesz vagy jelképeket vagy feliratokat jelenít meg ruházaton, zászlón, matricán, plakáton, vagy más, a résztvevők és a rendezvényre belépni kívánók által látható módon.
  • Olyan módon nyilvánul meg, hogy az az éppen folyó rendezvény résztvevőiben félelmet kelthet (pl. homofób, transzfób, rasszista, xenofób kijelentések), fenyegetőzik vagy erőszakos magatartást tanúsít, esetleg erőszakosan nyilvánul meg.
  • A kirekesztő vagy erre felhívó üzeneteket közvetítő jelképeket vagy feliratokat jelenít meg ruházaton, zászlón, matricán, plakáton vagy más, a résztvevők és a rendezvényre belépni kívánók által látható módon.
  • Akadályozza, zavarja a rendezvény menetét, az esemény kereteit nem tartja tiszteletben. A beszélgetés moderátora által ismertetett szabályokat nem tartja be. Amennyiben a moderátor úgy határozta meg, hogy csak jelentkezés vagy más előzetes jelzés útján szólalhatnak fel a résztvevők, ennek megszegése a rendezvény megzavarásának minősül.
  • Akadályozza a vendégek vagy az aktuális programon résztvevők érkezését a házba.
  • Aki korábban hasonló módon viselkedett rendezvényünkön.

A látogatók a részvételükkel beleegyeznek abba, hogy nyilvános eseményeinken fotókat és videófelvételeket készítsünk, amelyeket közösségi oldalainkon, blogunkon, hírlevelünkben, kampányaink során felhasználhatunk.

 

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.