Barion Pixel TASZ | 2024-ben is a legszabadabb embereket keresi a TASZ!

2024-ben is a legszabadabb embereket keresi a TASZ!

Magyarország legaktívabb jogvédő szervezeteként 2024-ben is átadjuk a SZABAD-díjat. Olyan embereket díjazunk ezzel, akik az elmúlt évben a saját lehetőségeikhez mérten legtöbbet tették azért, hogy Magyarország szabadabb lehessen, akár csak egy szimbolikus pillanat erejéig.

A SZABAD-díjjal azokat az embereket ismerjük el, akikre ma óriási szükség van.

Ismersz egy olyan tanárt, aki időt és energiát nem sajnálva vezeti a helyi tanodát, ahol gyerekek tucatjai töltik a szabadidejüket? A hősöd az az apuka, aki gondoskodik róla, hogy jobb körülmények között várakozhassanak a hozzátartozók egy kórteremben? Tudsz egy olyan utcai boltosról, aki mindig odaadja a megmaradt ételt a nap végén a hajléktalan embereknek? Vagy van egy kedvenc pultosod, aki nem tűri a rasszizmust a kocsmájában? Mostanáig e hétköznapi hősök nagyrészt titokban maradtak, ezen változtatunk most a SZABAD-díjunkkal. Kifejezetten keressük a legszabadabb fiatalokat is, akik példamutatásukkal, energiájukkal, lelkesedésükkel egy szabad, egyenlő és bátor országért tesznek.

A jelöltség feltételei:

  • politikai pártoktól független személy legyen
  • nem lehet továbbá jelenleg a TASZ munkavállalója vagy annak közeli hozzátartozója.

A jelölések beküldési határideje: 2024. április 28.

A beérkezett jelölések közül egy szakmai zsűri választja ki azt a tíz embert, akik a közönségszavazás döntősei lesznek, és történetüket előadhatják a SZABAD. díjátadón.

A díjátadót szeptember 18-án rendezzük meg, a helyszín a 6Szín Teátrum lesz. Az eseményről a későbbiekben tájékozódhatsz a facebook oldalunkon.

Díjazás

A SZABAD-díj nyertese és a közönség-díjasa a jelöléshez kapcsolódó tevékenységeire fordítható díjazásban részesül.

Ha további kérdésed van a SZABAD-díjjal kapcsolatban, keress minket a tasz@tasz.hu email címen.

Itt add le a jelölésed!

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.