Barion Pixel TASZ | A drogellenes háború után

A drogellenes háború után

Milyen lesz a prohibíció utáni világ? – ismerje meg a videónkból

16x9

Sokat beszélünk a drogellenes háború befejezéséről – de tudjuk-e valójában, hogy milyen lenne a világ a tilalom után? Azt tudjuk, hogy a kormánytól és nem a bűnszervezetektől várjuk, hogy a drogpiacot irányítsa – de hogyan alakul majd a különböző drogok adója és szabályozása? Milyen modellek léteznek a szabályozásra és az ellenőrzésre? Milyen leckéket tanultunk meg a dohány és az alkohol történetéből és hogyan kerülhetjük el ugyanezeket a problémákat, ha legalizáljuk a jelenleg illegális drogokat? Ugyanúgy kell szabályozni a marihuánát, mint a heroint vagy az engedélyezést a különböző drogok specifikus kockázataihoz mérten kell kialakítani?

A cc-re kattintva bekapcsolhatod a magyar feliratot!

Egy londoni agytröszt, a Transform Drogpolitikai Alapítvány bemutatta a legális szabályozásról szóló jelentését az új-mexikói Albuquerque-ben szervezett Nemzetközi Drogpolitikai Reform Konferencián. Interjút készítettünk a vezető drogpolitikai reformerekkel – Ethan Nadelmann-nal, Danny Kuschlick-kal, Mark Hadennel and Sanho Treevel – a konferencián, hogy a fenti kérdéseket megválaszolják.

Ha többet szeretne megtudni, javasoljuk, hogy töltse le a Transform jelentését és látogassa meg Mark Haden weblapját, ahol számos további forrást találhat.

 

 

 

Sárosi Péter

EZ A CIKK A DROGRIPORTEREN SZEREPLŐ OLDAL MÁSOLATA. HA SZERETNE HOZZÁSZÓLNI EHHEZ A CIKKHEZ KÉRJÜK TEGYE MEG AZ EREDETI OLDALON, AMELYET IDE KATTINTVA ÉRHET EL

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.