Barion Pixel TASZ | Áprilistól három igazgató vezeti a TASZ-t

Áprilistól három igazgató vezeti a TASZ-t

Megerősítjük a vezetésünket, az ügyvezető igazgató és a szakmai igazgató mellett mostantól egy stratégiai igazgató is irányítja a TASZ-t. Az ügyvezető igazgatói pozíciót Dojcsák Dalma veszi át Kapronczay Stefániától, aki stratégiai igazgatóként folytatja a munkát, a szakmai igazgató továbbra is Szabó Máté marad. A változás elsősorban tavaly kialakított új stratégiénknak, az abban megfogalmazott összetettebb szakmai céloknak, illetve a szervezet növekedésének eredménye.

Pivarnyik Balázs

Kapronczay Stefánia 2023 áprilisától tíz év után új szerepben, stratégiai igazgatóként folytatja a munkát, az ügyvezető igazgatói pozíciót pedig Dojcsák Dalma veszi át tőle. Dojcsák Dalma tíz éve a TASZ munkatársa, korábban a Politikai Szabadságjogi Projekt vezetője, valamint a szervezet ügyvivője is volt. Mostantól ő felel a pénzügyi és adminisztratív munka irányításáért és a szervezet operatív vezetéséért is, de részt vesz majd a stratégia kialakításában és végrehajtásában is. Kapronczay Stefánia új szerepében a TASZ stratégiai és kommunikációs céljainak kialakításáért és ezek végrehajtásáért, illetve a szervezet újító tevékenységeiért felel. A szervezet szakmai igazgatója Szabó Máté marad, aki továbbra is a jogi-szakmai munkát felügyeli.

A hármas vezetés kialakítását a TASZ elnöksége és munkatársai is támogatták, ugyanis bíznak abban, hogy a megnövekedett igazgatói kapacitás segíti majd a szervezet fejlődését és a munkaszervezést is. Az, hogy a szervezetet két igazgató vezette, már eddig is szokatlannak számított, de az igazgatók közötti munkamegosztás és a közös döntéshozatal bebizonyította, hogy a megosztott vezetés segíti a szakmai célok megvalósítását a szervezet működését, és azt, hogy a TASZ jó munkahely legyen. A hármas felállással is ezt szeretnék erősíteni az igazgatók: megalapozott, hatékony, kompromisszumkész döntéshozatalt és szakmai, illetve szervezeti fejlődést.

Meggyőződésünk, hogy a változás garantálja, hogy a TASZ továbbra is gyorsan tudjon reagálni a környezet kihívásaira, miközben a folytonosságot, kiszámíthatóságot biztosítja, hogy Kapronczay Stefánia és Szabó Máté a szervezetet élén maradnak. Az igazgatók szorosan együttműködve, de jól elhatárolt feladatok mentén dolgoznak majd a szervezet céljainak megvalósításán.

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.