Egymillióan a Szabad sajtó útján! Az összes beszéd videón

A tegnapi tüntetés a sajtószabadságért összes előadása teljes terjedelmében megtekinthető! Nézzék meg és osszák meg őket minél több emberrel!

Egymillióan a Szabad sajtó útján! Tüntetés a sajtószabadságért 3

2011. március 15. Budapest

Vámos Anna a tüntetés főszervezőjének köszöntőjeSzalóki Ági elénekli a HimnusztCsákányi Eszter és Kulka János bevezetőjeSchilling Árpád beszédeLángh Júlia beszédeIstvánffy András beszédeSzeles András beszéde Csákányi Eszter és Kulka János bevezetőjévelAdam Michnik beszéde


Vámos Anna záróbeszéde 

Megosztás

Kapcsolódó hírek

Nem arról döntött az AB, amit kértünk

Ügyfelünk, Somogyi Mária még 2014-ben kritizálta a tatai önkormányzat ingatlangazdálkodását egy Facebook bejegyzésben. Az önkormányzat jó hírneve megsértése miatt személyiségi jogi pert indított ellene, amit Somogyi elvesztett. Az Alkotmánybíróságtól vártuk, hogy megvédje a szólásszabadságot, de reményeink alaptalanok voltak: az AB el sem bírálta a panaszunkat.

A TASZ segítségével fordult az ombudsmanhoz a Lánglovagok Egyesület

Az Alapvető jogok biztosához fordult a Lánglovagok Egyesület a rendvédelmi szervek dolgozóinak szolgálati jogviszonyát szabályozó törvény rendelkezései miatt. Arra kérték az ombudsmant, hogy forduljon az Alkotmánybírósághoz és kérje a  törvény alapjogokat korlátozó rendelkezéseinek megsemmisítését. A beadvány elkészítésében a TASZ is közreműködött.

Az IFEX tagja lett a TASZ

A TASZ csatlakozott ahhoz a 80 szervezethez, akik az IFEX (International Freedom of Expression Exchange) keretében világszerte fellépnek a szólásszabadság védelmében.