Barion Pixel TASZ | Elindult a SZABAD-díj közönségszavazása

Elindult a SZABAD-díj közönségszavazása

Magyarországnak óriási szükség van szabad emberekre, és arra is, hogy ezeket az embereket minél többen megismerjék, a példájukból erőt, ihletet merítsenek. Huszonötödik születésnapunkra díjat alapítunk, hogy megtaláljuk azokat, akik a lehetőségeikhez mérten a legtöbbet tették, teszik azért, hogy Magyarország szabadabb legyen. Szavazz most 2018 legszabadabb emberére!

A díjjal az a célunk, hogy minden évben legyen legalább egy olyan este, ami a hétköznapi hősökről szól. Olyan emberekről, akik nem a reflektorfényért élnek, de mégis felkarolják a legfontosabbakat közös ügyeink közül. Olyan emberekről, akik mindennapi teendőik mellett azért küzdenek, hogy mások életét szabadabbá varázsolják. Május 4-én, az első Szabad-díj díjátadóján őket ünnepeljük!

A díjátadón felszólal tíz olyan ember, akiknek a története példa lehet mindenkinek, aki egy szabadabb Magyarországért szeretne dolgozni. A Szabad-díj jelöltjei 2018-ban: Babos Attila, Berinszki Zoltán, Csordás Anett, Jámbor András, Konkoly-Thege Júlia, Molnár Zóra, Orosvári Zsolt, Schilling Magdolna, Szepesházi Péter és Szilágyi Emese.

Szakmai zsűrink választotta ki közülük azt az embert, aki az első Szabad-díjat megkapja majd. Emellett bemutatjuk közönségdíjunk jelöltjeit is, és a helyszínen derül ki az Indexen futó közönségszavazásunk végeredménye is. Szólj bele te is, hogy ki nyeri az első Szabad-díj közönségdíját! Nézd végig jelöltjeinket és szavazz 2018 legszabadabb emberére:

A díjátadót a Francia Intézetben rendezzük. Az eseményre jegyeket korlátozott számban a Tixa felületén keresztül lehet majd vásárolni. Amint megnyílik a jegyvásárlási lehetőség, itt az eseményben tájékoztatunk titeket erről.

A díjátadó műsorvezetője Ott Anna, a Hadik Kávéház művészeti vezetője.

A díjátadó után rendezzük szokásos tavaszi TASZ bulinkat a Trip Hajón. Tarts velünk délutántól hajnalig, hallgass inspiráló történeteket, majd bulizz együtt #szabad emberekkel!

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.