Barion Pixel TASZ | Eljött a te időd játék részletes szabályzata

Eljött a te időd játék részletes szabályzata

Ismerd meg az Eljött a te időd c. játék részletes szabályzatát és a videók felhasználási feltételeit. A játékban való részvétellel tudomásul veszed és elfogadod a szabályzatot és a felhasználási feltételeket is.

Mi az Eljött a te időd?

Egy érvelős, vitatkozós, meg- és kibeszélős videójáték, amit a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) 20 éves születésnapi kampányának részeként indított azzal a céllal, hogy minél több fiatal véleményét ismerhesse meg a nyilvánosság és a szervezet a szabadságjogokról. Maximum 1 perces kreatív, izgalmas videókat várunk, amik a  jobb oldalon megjelenő, néhol provokatív állítások egyikére reagálnak.

Mit nyerhetek?

A fődíj 100 000 forint a CivilMag felajánlásából, emellett a zsűri további 3 db Sziget fesztivál hetijegyet is odaítél az általa kiválasztott legjobb 3 videó készítőjének.

A CivilMag olyan nyüzsgő piactér és közösség, ami vonzóvá teszi a kapcsolódást, a felelősségteljes gondolkodást és inspirál a cselekvésre, mind egyéni, mind szervezeti szintén.

A Sziget fesztivál Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye, melyet minden év augusztusában rendeznek meg Budapesten,

Ki nyeri meg az Eljött a te időd játékot?

Akit a zsűri a legjobbnak, legötletesebbnek tart. Nincs közönségszavazás, ebben a játékban a zsűrit kell meggyőznöd. December 4-én a Szabadság 20 árnyalata estünkön kiderül a fődíj nyertese és a 3 Sziget hetijegy nyertesének neve is. Ha nem tudsz eljönni az eredményhirdetésre, akkor a tasz.hu/20 oldalon is megtalálod december 5-én a győztesek nevét.

A zsűri fenntartja magának a jogot, hogy nem hirdet minden nyereményre győztest, illetve a fődíjat megosztva is odaítélheti.

Mi a játék menete?

  1. Lépj be a Youtube fiókodba vagy hozz létre egyet.

  2. Gyere a www.tasz.hu/20 oldalra, ahol a játék szabályzatát és felhasználási feltételeit átolvasva és azokat magadra nézve kötelezőként elfogadva a jobb oldali boxban megjelenő random állítás kapcsán szedd össze a tudásod, kreativitásod, mondanivalód, készülj fel a videóüzenetre egyedül vagy csoportosan.

  3. Ha még nem vagy belépve, ezt a login gombra kattintva megteheted. Kattints a “webcam” fülre, majd a “Record from webcam” feliratra és engedélyezd a böngészőben a webkamera használatát.

  4. Ha mindenre készen állsz, akkor nyomd meg a felvétel gombot a bal oldali Youtube Direct felületen és kezdd el a videód felvételét. Ha kamerával veszed fel a videót, először töltsd fel a saját csatornádra, válaszd ki a korábban feltöltött videót Youtube Direct felületén és úgy küldd el nekünk.

  5. Ne lépd túl az 1 percet, különben nem tudjuk figyelembe venni a munkádat. December 1-jén magyar idő szerint éjfélig várjuk a videókat!

  6. Ha kész, a videó automatikusan feltöltődik a saját Youtube csatornádra és megjelenik a TASZ-nál előszűrésre.

  7. Ha nem működik az oldal, technikai segítségre van szükséged, nem tudod feltölteni a videót, küldd el a tasz20@tasz.hu címre és előszűrés után, feltöltjük az oldalra.

  8. A TASZ munkatársai az előszűrés keretében megnézik a videót és ha az megfelel a formai és tartalmi szabályzatban kiírtaknak, valamint nem ütközik a Youtube szabályzatával, a magyar jog szabályaival és a TASZ moderálási elveivel, akkor megjelenítik a felületen.

  9. December 2-án összeül a zsűri, értékeli a videókat és kiválasztja a fődíj és a további díjak nyerteseit.

  10. December 4-én a Szabadság 20 árnyalata c. TASZ rendezvényen kiderül, ki nyerte meg a díjakat, valamint december 5-én a játék honlapjára is kikerül a nyertesek neve.

 

Ki nevezhet a játékra?

Bárki, egyénileg és persze csapatban, aki betöltötte a 16. életévet, akár álnéven, vagy saját néven. Egy nevező több videót is beküldhet.

Milyen produkcióval nevezhetek?

A TASZ20 oldalon megjelenő állításokra adott válaszokkal, ami lehet szövegelés, zenélés, tánc, bármi, ami az egyik állítással vagy kérdéssel kapcsolatban az eszedbe jut. Készítheted a videódat egyedül vagy csapatban, de fontos, hogy a videó csak 1 perces lehet és hogy a produkció ne ütközzön a jogszabályokba és a TASz moderálási elveibe.

Mi a videó formai és technikai követelménye?

1 perces videók, amiben látszódj(atok) és hallatszód(jatok). A javasolt fájlformátum az mp4 – ezt kezeli legjobban a YouTube.

Meg kell vágnom a videót?

Nem.

Mi a zsűri dolga?

A zsűri a december 1-ig beérkezett 1 perces videókat értékeli, kiválasztja közülük a legizgalmasabb alkotásokat és december 4-én a TASZ A Szabadság 20 árnyalata c. rendezvényén győzteseket hirdet.

Kikből áll a zsűri?

Benkő Flóra a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány projektvezetője.

Flóra még a középiskolában kezdte az ifjúsági munkát, és azóta is folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket és alkalmakat, amikor fiatalokkal dolgozhat. Számos sikeres rendezvény, tréning, nyári tábor áll mögötte. Legyen szó egy közösségi szolgálati felkészítő vagy feldolgozó óráról, disputa foglalkozásról, középiskolásokról vagy egyetemi hallgatókról – Flóra járatos mindezen területeken, és valamennyi korosztállyal megtalálja a közös hangot.

Cetli, Youtube videós

Szabadszájú, sokak által figyelemmel kísért Youtube videós, aki dalban és prózában mondja el a véleményét a világról.

Kálmán Mátyás a TASZ Videoprogramjának munkatársa.

A MOME média design szakán végzett, korábban az Index.hu videóriportere. Újmédia-művészeti projekteket és dokumentumfilmeket készít.

Körmendy Petra Kai teológus, a MagNet Közösségi Bank Civil Kapocslatok Programjának projektvezetője

Munkája során Petra az etikus vállalati működés alapjait teremti meg, hiszen a nonprofit szférával dolgozva keresi és alakítja ki azokat az együttműködési lehetőségeket, melyek mindkét fél számára előnyösek.

Nasz Dániel, Youtube videós

Világjobbító videóblogger Rémről, akit tömegek kísérnek figyelemmel Youtube-on és Ask.fm-en.

Hogyan jutok a nyereményhez?

A fődíj 100 000 (százezer forint) kifizetésének módja: nagykorú személy esetében a MagNet Bank egy a nyertes nevére megnyitott bankszámlán helyezi el az összeget. 18 éven aluliak esetében pedig a Bank számára el kell juttatni egy 2 tanúval aláíratott meghatalmazást, amiben a nyertes feltünteti, hogy milyen bankszámlaszámra utalja a MagNet Bank az összeget. A Sziget hetijegyeket pedig a TASZ irodájában lehet átvenni, a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremények átvételi módjáról.

Felhasználási feltételek és adatvédelmi információk

A videó feltöltésével magadra nézve kötelezőnek ismered el a Youtube előírásait, a magyar jog szabályait és a TASz moderálási elveit, aminek megsértése esetén a nem megfelelő tartalmakat nemcsak a Youtube távolítja el, hanem akár a TASZ is.

A TASZ fenntartja a jogot arra, hogy előszűrés keretében az általa kiválasztott videókat jelentesse meg a játék felületén.

Az előszűrésen azok a videók kiesnek, amelyek 1 percnél hosszabbak, nem kapcsolódnak a versenyhez, a magyar jog szabályaiba- vagy a TASz moderálási elveibe ütköznek. Ennek oka, hogy szeretnénk, ha igazi verseny alakulna ki, a trollok, reklámok, stb. nem zavarna bele a játékba. A szólásszabadság kiemelt érték, de nem tartozik a szólásszabadság keretei közé más játékát tönkre tenni.

A feltöltéssel egyúttal kijelented, hogy minden, a felvételen szereplő személy hozzájárult a szerepléshez – ide nem értve a tömegábrázolást, amihez nem kell hozzájárulás. Nyilatkozol arról is, hogy az általad használt képek, zenék, valamint egyéb szerzői jogilag védett műrészletek tekintetében felhasználási joggal rendelkezel és ezt harmadik személyre (TASz-ra) ruházhatod. Nyilatkozol arról is, hogy ezt a jogot területi és időbeli korlátozás nélkül átadod a TASznak. Az előszűrőn sikeresen átment videók jogainak megszerzésére azért tartunk igényt, hogy azt a Youtube csatornánkon megjelentessük, valamint, hogy az abban foglalt ötletet illetve megvalósítási formát a TASz felhasználhassa (módosíthassa saját videóiban, kiállíthassa, közzétehesse, közönséghez sugározhassa). A TASz a szerző nevét minden esetben feltünteti, illetve ha tudjuk a szerző elérhetőségét, felvesszük vele a kapcsolatot.

A játékban való részvételnek feltétele a felhasználásához adott hozzájárulás.

A videók a Youtube felületén tárolódnak, amennyiben később meggondolod magad és eltávolítanád a videót, a saját csatornádon ezt megteheted, ha csak a  TASZ listájáról és honlapjáról szeretnéd eltávolítani a felvételt, azt is be tudod állítani a videód oldalán, de ha elakadsz, írj nekünk a tasz@tasz.hu címre.

Ha a személyes adatokkal kapcsolatos sérelmedet velünk nem tudod elintézni, akkor bírósághoz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz is fordulhatsz.

Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály, illetve a kapcsolódó Felhasználási Feltételek módosítására, illetve kiegészítésére.

Ha nem értesz valamit, fordulj hozzánk a tasz@tasz.hu email címen – amint lehet, válaszolunk a kérdésedre!

 
Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.