Barion Pixel TASZ | Köszönjük az 1%-os felajánlásaitokat!

Köszönjük az 1%-os felajánlásaitokat!

Köszönjük, hogy minket támogattatok adótok 1%-ával! A felajánlásotokból befolyt teljes összeget idén is ingyenes Jogsegélyszolgálatunk fenntartására fordítjuk.

Tavaly TI tettétek lehetővé, hogy kb. 1000 megkeresés kapcsán képviselhettünk például fogyatékos embereket,  a rágalmazással megvádolt újságírókat, a HIV-el élőket, a cukorbetegeket, a gyűlölet-bűncselekmény áldozatait, vagy éppen a polgári engedetlenségi akcióban részt vevő fiatalokat. Az adód 99 %-kát az állam kapja meg, mi arra is fordítjuk az 1 %-t, hogy átlátható legyen, hogy mire költi azt el.
 

A TI felajánlásotok teszi lehetővé, hogy ingyenes jogsegélyszolgálatunk továbbra is elérhető legyen olyan ügyfeleink számára, akiknek sok esetben a TASZ az utolsó reménye.

Ha szeretnél többet megtudni a TASZ tevékenységeiről, iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket Facebookon.

A TASZ nem pályázik magyar állami forrásokra és nem is fogad el támogatást a magyar államtól, így a TI támogatásotok nélkülözhetetlen szervezetünk működésének fenntartásához. Amennyiben szeretnéd tevékenységünket támogatni, kérjük, látogass el a http://tasz.hu/tamogatas oldalra.

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.