Barion Pixel TASZ | Meghívó a TASZ közgyűlésére

Meghívó a TASZ közgyűlésére

Tisztelt TASZ-tagok, munkatársak!

A TASZ-ban kialakult súlyos bizalmi válság megoldása érdekében alulírottak a következőket kéréssel fordulunk a TASZ elnökéhez, ügyvivői testületéhez és tagjaihoz.

Kérjük Tóth Gábor Attillát, hogy elnöki megbízatásáról haladéktalanul mondjon le. Szakmai kvalitásait nem vitatjuk, azonban a megválasztása óta eltelt fél évben alkalmatlannak bizonyult a TASZ vezetésére. Autoriter vezetési stílusa, a szervezetről vallott felfogása és a munkatársakhoz való hozzáállása elfogadhatatlan számunkra.

Ha Gábor nem mond le elnöki tisztségéről, a közgyűlést kérjük rá, hogy vonja vissza ügyvívői mandátumát.

Kérjük, hogy a közgyűlés válasszon új ügyvivői testületet, mert a jelenlegi nem volt a rossz elnöki működés fékje és kontrollja.

Kezdeményezzük a közgyűlés két héten belül, legkésőbb július 16-áig történő összehívását a polgári törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 63. § (2) bekezdése alapján, amely szerint „a legfőbb szervet össze kell hívni akkor is, ha azt a bíróság elrendeli, illetve ha azt a tagok legalább egytizede vagy az alapszabályban ettől eltérően meghatározott hányada – az ok és a cél megjelölésével – kéri.” A közgyűlés napirendjére az alábbi javaslatot tesszük: (1) az új ügyvívői testület megválasztása; (2) az elnöki tisztség betöltésének módja; (3) egyéb.

Budapest, 2013. július 2.

Tisztelettel:

Bagyinszky Ferenc

Bence Rita

Bordás Róbert

Harmat Gabriella

Jokán Andrea

Perlik Nóra

Polgár Andrea

Sárosi Péter

Sós Katalin

Surányi Ádám

Takács István Gábor

Verdes Tamás

Vodál Anita

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.