Barion Pixel TASZ | Meghívó a TASZ közgyűlésére

Meghívó a TASZ közgyűlésére

Kedves TASZ tagok!

Ezúton meghívunk a Társaság a Szabadságjogokért közgyűlésére.

A közgyűlés időpontja: 2023. május 17. szerda 17:00.
A közgyűlés helyszíne: TASZ iroda, Budapest 1136 Tátra utca 15/b. 2. emelet, a lépcsővel szemben.

Az Alapszabállyal összhangban a közgyűléshez elektronikus hírközlő eszköz útján is lehet csatlakozni.Ehhez a linket és egyéb tudnivalókat hamarosan küldjük. A közgyűlés határozatképes, ha azon a tagoknak több, mint a fele jelen van. Amennyiben a közgyűlés határozatképtelen lenne, úgy megismételt közgyűlésre kerül sor.
Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlés időpontja: 2023. május 17. szerda 17:15.
Ezúton felhívjuk a tagok figyelmét, hogy a megismételt közgyűlés az alábbi napirend mellett a megjelent tagok számától függetlenül határozatképes.

A tagok egymásnak a közgyűlés során történő döntéshozatalban való részvételre meghatalmazást adhatnak: egy tag számára egy meghatalmazás adható, illetve nem hatalmazhatóak meg az elnökség tagjai. Ha a meghatalmazást nem személyesen hozzátok magatokkal, akkor azt akkor tudjuk figyelembe venni, ha a közgyűlés kezdete előtt megérkeznek eredeti aláírással a TASZ irodájának címére (1136 Budapest Tátra utca 15/b.). A meghatalmazáshoz mintát csatolunk. Szívesen segítünk a
meghatalmazások elkészítésében és célba juttatásában. Kérlek, hogy ez ügyben a tasz@tasz.hu-t mindenképpen másoljátok rá a leveleitekre.

Felhívjuk a tagok figyelmét arra, hogy az Alapszabály szerint annak a tagság megszüntetéséről dönthet a közgyűlés, ha a tag két egymást követő közgyűlésen nem vesz részt és a köztes időben sem lép a szervezettel kapcsolatba. Ezért kérünk titeket, hogy jelezzétek számunkra a részvételi szándékotokat akkor is, ha nem tudtok részt venni.

Javasolt napirendi pontok:

  1. A TASZ 2022. évi beszámolójának, közhasznúsági mellékletének elfogadása.
  2. A TASZ választott könyvvizsgálójának megválasztása. Javaslat: az évek óta a TASZ könyvvizsgálatát végző Vaszkóné Szolga Zsuzsannával folytatnánk a munkát.
  3. A TASZ 2023-as éves költségvetésének elfogadása.
  4. Az Alapszabály módosítása: az új ügyvezető igazgató, Dojcsák Dalma belefoglalása az Alapszabályba.
  5. Az SzMSz 3.2.1 alapján a legutóbbi közgyűlés óta tartott igazgatói beszámoló és elnökségi ülés jegyzőkönyvéhez kapcsolódó kérdések.
  6. Egyéb

Üdvözlettel:
az elnökség nevében Fanny

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.