Meghívó beszélgetésre az Emberi Jogi Világnap alkalmából

A TASZ szeretettel meghív mindenkit az Emberi Jogi Világnap alkalmából rendezett beszélgetésre és bulira a Gödör Klubba december 10-én pénteken. A TASZ Romaprogram, nem csak romáknak munkatársait  fél 7-től 8-ig kérdezhetik az érdeklődők a roma jogvédelemről.

Konferenciák, beszélgetések, filmvetítések és kiállítások várják az érdeklődőket a TASZ, az Amnesty International Magyarország, NANE-PATENT, ZARE, Greenpeace Magyarország és a Védegylet Egyesület részvételével megrendezett eseményen december 10-én pénteken a Gödör Klubban.

A Civil Café keretében fél 7-től 8 óráig a TASZ Romaprogram munkatársai - Juhász Péter, Baltay Levente, Setét Jenő - beszélgetnek a roma jogvédelemről a rendezvény látogatóval.

További részletes program a Gödör Klub, illetve a 20. születésnapját ünneplő Amnesty International Magyarország weboldalán található.

A belépés ingyenes!

Megosztás

Kapcsolódó hírek

Előítéletmentes fiatalok? Egy komplex megoldás

Elindult az a drámapedagógiai foglalkozás-sorozat, amely a szegénységről, a kirekesztettségről és a fiatalok körében is jelen lévő előítéletességről szól, 16-18 éves diákoknak. A komplex programot a Gyerekesély Egyesület (GYERE), a Mentőcsónak Egység és a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) valósítja meg.

Másodfokon is kimondta a bíróság, hogy a TASZ nem sértette meg a HírTv jóhírnevét

Mai ítéletében megerősítette az első fok döntését a Fővárosi Ítélőtábla, és kimondta, hogy nem sértette a HírTv jóhírnevét, amikor a TASZ blogposztjában azt írta, hogy a HírTv Keresztmetszet című műsora manipulált, szándékosan félrevezette közönségét, alaptalanul vádaskodott és megsértette a hiteles újságírás alapszabályait. 

A hét, amikor hullottak a díjak

A Kreatív Magazin Webvideó díjai mellett június végén egy másik kitüntetés is dagasztotta a TASZ keblét (képzavar): megkaptuk az Erste Foundation különdíját. Tök jók vagyunk.