Barion Pixel TASZ | Személyügyi változások

Személyügyi változások

 

Hüttl Tivadar, a TASZ Adatvédelmi és Információszabadság programjának vezetője négy év TASZ-os munkavégzés után úgy döntött, hogy visszaül az iskolapadba, és a Cambridge-i egyetem tanulója lesz. Tivadar mind az adatvédelem, mind a közérdekű adatok nyilvánossága tekintetében igen magas színvonalon vitte a Programot, vezetése alatt kiváló munkájának köszönhetően a TASZ megőrizte vezető pozícióját a közérdekű adatokhoz való hozzáféréssel kapcsolatos kérdésekben. A Programot Tivadar október 1-i távozása után Hídvégi Fanny Programvezető irányítja. 

Szintén egyetemi tanulmányok megkezdése miatt távozott a TASZ-tól Kapronczay Stefánia, aki a Betegjogi és Önrendelkezési Program vezetője volt az elmúlt 4 évben. Stefánia a Program munkáját sikerrel terjesztette ki olyan, korábban a TASZ által nem képviselt témákra, mint a reprodukciós önrendelkezési jog addig nem fedett területei, vagy a hajléktalanokkal kapcsolatos állami intézkedések kérdései. Stefánia Programvezetői működése alatt a Betegjogi Program az általános betegjogi kérdések és a HIV/AIDS ügyek mellett egy új projektet, a Fogyatékosügyi Programot is elindított. A Stanford egyetemre való távozása után szeptember 1-től a Program vezetője Bence Rita jogász lett.

A harmadik komoly személyügyi változás a Romaprogram munkáját érinti. Juhász Péter, a TASZ Romaprogramjának terepmunkása október 1-től egyéb elfoglaltságai miatt a TASZ-nál meglévő munkaviszonyát nem tudta fenntartani. Péternek elévülhetlen érdemei vannak a TASZ Romaprogramjának kiépítésében, a kommunikációs stratégiánk végrahajtásában, a TASZpontok rendszerének működtetésében és a TASZos filmek sikereiben. A Program a jövőben egyelőre két terepmunkással működik tovább.

Távozó munkatársainknak az összes TASZ-os nevében köszönjük a velünk töltött éveket, és sok sikert kívánunk a jövőben. 

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.