Barion Pixel TASZ | Ti írtátok, miért ajánlottátok nekünk 2011-ben az adótok 1 százalékát

Ti írtátok, miért ajánlottátok nekünk 2011-ben az adótok 1 százalékát

A facebook oldalunkon indított játékkal arra buzdítottuk rajongóinkat, írják meg nekünk, miért a TASZ-nak ajánlják fel adójuk 1 százalékát. A játék lezárult, és mi összegyűjtöttük azokat az érveket, amiket a legnagyobb öröm volt olvasni – hátha segítenek Önt is meggyőzni!

„A szabadságjogokat ismét csorbítani akarják a politikusok, fellépni ellenük azonban pénz nélkül reménytelen. No, ezért ajánlom fel adóm 1 %-át. Legszívesebben az egész adómat felajánlanám! :-)”

„Azért adom az adóm 1%-át a TASZ-nak, mert nem Audi AS8-ra költik.”

„2008-ban egy per alpereseként kértem a segítségüket. A tárgyalást „simán” nyertük. Az ügy szövevényes, egyértelműen diszkriminatív és még nincs is vége. Nagyon köszönöm Dr. Baltay Levente eddigi segítségét és munkáját! Én így tudom megköszönni. Egy százalékkal. Nem sok, de sok hálás ügyfél sok százalékot hoz… Részemről eddig is és ezután is. A Tasznak adom, mert ha dönthetek, az ne legyen „random” :-)”

„Azért adom az adóm 1%-át a TASZ-nak, mert a 2%-át nem adhatom nekik.”

„Azért kapjátok, mert nem a paragrafusok kockanyelvén, hanem annál egy fokkal gördülékenyebben vagytok képesek érveket-ellenérveket kommunikálni.”

„Alapvetően mióta az ősközösségben megjelent a FÖNÖK, azóta csorbultak a szabadságjogok. Hogy lehetne olyan társadalmi szférát teremteni, ahol a tényleges egyéni szabadság érvényesülése mellett a közösség is haladó és toleráns szellemű, – hát ez a nagy szó! Görögök, rómaiak, kommunisták, s még ki tudja milyen csoportok próbálkoztak a REMÉNNYEL. Bízok abban, hogy a TASZ közelebb hozza a világot az emberi szabadság kiteljesedéséhez. Egyébként, nekem magamnak is szükségem volna a segítségükre (Ókori Beteg).”

„Mert az egész országban SENKI nem végzi el azt a munkát, amit ti folytattok. Szükség van rátok, sajnos egyre inkább.”

„Kellenek a független szakértők, akik nem szélforgó módjára szakértenek… 🙂 ez az én álmom… :)”

„Azért fogom nektek adni az adóm 1%-át, mert véleményem szerint ti vagytok az egyetlen olyan szervezet, amelyik nem válogat nem, származás és egyéb dolgok között! A jó, és emberséges dolgok mellé álltok! Ennyi!”

„Ha lehetne 2 szervezetnek adni, a TASZ lenne a második. Én a Hátternek adom, mert az Orbán rezsim alatt a támogatasunk nélkül ellehetetlenül az LMBT emberek érdekképviselete és védelme. Ha egyházzá alakulna a TASZ (akik a szabadságban hisznek :-), nemcsak az 1%-ot adnam oda, hanem gyűjtenék is nektek! :-)”

„Azért gondolkodásmódért, amit képviseltek!”

„Több okból is nektek adnám az egy százalékomat, ha lenne:
– olyan embereknek is segítséget tudtok nyújtani, akiknek nincs pénzük kiállni magukért
– önzetlenek vagytok, mert jobbára inkább adó 1 %-ot kértek
– aktívan részt vesztek a közéleti problémák megoldásaiban
– harcoltok ez előítéletek ellen
– kiálltok az emberi méltóságért, és a szabadságjogokért
– nálatok nem duma az emberek egyenlősége
– nem ítélitek el a drogfogyasztókat
– az előző nyertes jól látta, a gondolkodásmód is nagyon fontos
– széles körű jogi szolgáltatást nyújtotok
– elhivatott emberekkel dolgoztok, akik még hisznek az emberi értékekben
– szóljatok, ha esetleg valamit kihagytam volna :)”

„Megvéditek az ártatlan gyengéket a gonosz erősek visszaéléseitől. Az igazságosság és az ideális demokrácia alapértékeinek megvalósulásáért harcoltok. Azt szeretnétek, ha az emberi méltóság nem csak papíron járna mindenkinek. Az azt gyalázó …hüllő ösztönökkel bátran szembeszálltok és észérvekkel, bizonyítékokkal, tények alapján gondolkodtok és nyilatkoztok.
Morális fölényben vagytok a hatalom és a politikai érdekek felett. Ebben az országban általatok létezik valódi antagonizmus a hatalom visszaélései ellen.
A társadalmi osztályharcoknak kiszolgáltatott és alapvetően egymás hét főbűnének áldozatául esett embert véditek.
Ideológiában az emberről a jót feltételezitek, és egy jó világot álmodtok. Mertek logikusan, értelmesen egy szép jövőre utalva gondolkodni, ahol békés, intelligens és jószándékú, egyenes emberek egymásnak csak jót akarva képesek élni. Valóságalapú jogi idealizmusotokkal példát mutattok, a félelem uralmával szemben a történelem során oly nehezen kiharcolt emberi jogokat érvényesítitek, és azon dolgoztok, hogy eszünkbe se jusson, hogy ezek csak múlandóak, és ezáltal az emberek élete valóban értékes legyen.
Na, legalábbis legyetek ilyenek 🙂
Barátságos és igazságos társadalmat!”

„Én azért adom nektek az 1%-ot, mert úgy érzem, hogy egy olyan hiányt próbál betölteni a társadalomban (véleményem szerint sikeresen), ami eddig nem nagyon volt: nap mint nap lehet látni nyilvánvaló diszkriminációkat és olyan embereket, akik visszaélnek a hatalmukkal: ezek az emberek főleg a kisközösségekben pozíciójuknál fogva megfoghatatlanok, ellenük nem, vagy csak korlátozottan léphetnek fel, hiába „védené” őket a törvény.
Szükség van a nyilvánosságra, hogy az ilyen helyzetekre felhívja valaki a tömeg figyelmét és eközben árnyalja a sztereotíp csoportokról kialakult képet.”

„Mert azt gondolom, hogy hozzájárultok ahhoz, hogy a jogszolgáltatás igazságszolgaltatás lehessen.
Mert sokak számára Ti jelentitek az utolsó szalmaszálat.
Mert munkátokkal hatha eljöhet „Egy jobb világ”.
És meg sorolhatnám…
…De a sok nemes cél kozul hosszú évek óta a hajléktalanoknak utalom az 1%-om. Viszont az egyhazi „adót” szívesen Nektek adnám! Nem tudtok valahogy kiemelt költségvetési irányzattá válni? :-)”

„Mert ha lenne mit lenyomoznotok rólam, talán még még az sem zavarna. Ha közben szépen minden koszos korrupt ügyet feltártok. Egyesével.”

„Azért adnám nektek jelenleg nem létező adóm egy százalékát, mert mostanság semmi biztosíték nincs arra, hogy nem lesz szükségem a jogi segítségetekre! Keep strong TASZ!”

„Ha nem lennék Amnesty-s, nektek adnám, mert nagyon jó munkát végeztek és imádom a honlapotokat is. :)”

„Mert, ha elvégzem a jogi kart, akkor jogászként én is Veletek küzdenék!”

„Mert mirmúr a kandúr!!!!!!! 🙂 🙂 És mert megérdemlik!!!!!!”

„A tisztánlátásért, azért mert kiálltok és tesztek is azért amit gondoltok”

„Azért adnám nektek adóm 1 %-át, mert mindig szükség van egy olyan csoportra, vagy szervezetre, ami megmutathatja a világ igazi arcát. Mert a média még mindig befolyásolva van, és a kisebb ügyektől a szőrnyűségesen vészjóslóan mélységes titkok hadáig még bőven van mit felfedezni. Akár az egyházak titkait, vagy a hadseregét, vagy az államokét. Az igazmondást emelném ki minden közül, mert az hiányzik a legjobban, ha csak egy helyen fellibben a fátyol, már többre jutottunk :)”

„Ha nem az Amnestynek adják, csakis nektek adhatják, ez biztos! Szerencsére sikerült nagyon sok barátom és családtagom gondolkodásmódján változtatni. Rájöttek, hogy igenis fontos az esélyegyenlőség és az, hogy előítéletektől mentesen lássák a világot. Nagyon sokat hallanak rólatok, és nem kell őket meggyőzni arról, hogy kiálltok a jogainkért.”

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.