Barion Pixel TASZ | Van-e élet a tűcserék bezárása után?

Van-e élet a tűcserék bezárása után?

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogvédő szervezet tisztelettel meghívja a „Van-e élet a tűcserék bezárása után?” című rendezvényére. A rendezvény célja, hogy bemutassa a nyilvánosságnak az utcai drogfogysztás jelenlegi trendjeit az ország két legnagyobb tűcsere programjának bezárása után, és hogy olyan megoldásokat kínáljon az egyre súlyosabb helyzetre, amelyek igazságosak és működőképesek is. Június 26-át az ENSZ a kábítószer-abúzus elleni világnapnak nevezte ki – ezen a napon világszerte figyelemfelhívó rendezvényrekre és akciókra kerül sor a témában. A TASZ, számos más európai szervezettel közösen, ezen a napon indítja el a ROOM FOR CHANGE nevű regionális kampányt, amely a nagyvárosi drogproblémákra adott megoldásokról szól.

Helyszín: ANKERT (Paulay Ede utca 33.)

Időpont: 2015. június 26. péntek 19:00 – 21:00

Program

19:00-19:20 – A ROOM FOR CHANGE kampány bemutatása, Sárosi Péter, TASZ

19:20 – 19:30 – Filmvetítés: a TASZ bemutatja azt a rövid dokumentumfilmet, amelyet a fővárosi utcai drogfogyaszás jelenlegi trendjeiről készített

19:30 – 21:00 – Van-e élet a tűcserék bezárása után? – beszélgetés a tűcsere programokban dolgozó szakemberekkel
Résztvevők: Kováts Virág (Alternatíva Alapítvány), Varga Mónika (Drogprevenciós Alapítvány), Zsegóra Ágnes (Baptista Szeretetszolgálat, Utcafront)

A rendezvény nyilvános, előzetes regisztrációra nincs szükség. 

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.