Barion Pixel TASZ | Fizetési tájékoztató

Fizetési tájékoztató

Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő TASZ Adományozói oldalon!

Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogvédő civil szervezet a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja adományozóinak. Az alábbi oldalon lévő tájékoztatóban elolvashatja, hogy a TASZ támogatása esetén  a szervezet a partner bankkal hogyan biztosítja a támogatók adatainak és pénzének biztonságát. 

A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. Az adományozási felület az adományozáskor kitöltendő információkat kapja meg a adományozótól: név, város, lakcím, e-mail cím, hozzászólás, adományozott összeg. A lakcím, illetve a hozzászólás kitöltése opcionális. A megadott adatokat a TASZ harmadik félnek nem adja át, azokat az Önnel való kapcsolattartás céljából őrizzük. Az adatokat azok törlésének kéréséig őrizzük. ahol bármikor kérhet adományozással, illetve adataival kapcsolatos tájékoztatást, helyesbítést, illetve megtilthatja adatainak további felhasználását a fenti célra.

A CIB Bank kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat kezeli a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldalon megadott adatokhoz csak a CIB bank fér hozzá, a TASZ részére azokat a bank nem továbbítja. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a TASZ Adományozói oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

Az adományozott összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

 

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen?

  • Olvassa el TASZ Adományozói oldal ismertetőjét, az adományozás feltételeit!

  • Tanulmányozza át a TASZ Adományozói oldal biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!

  • Tartsa nyilván a adományozásával kapcsolatos adatait!

  • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)

  • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.

  • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

 

A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

 

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

 

Fizetés lépései

  1. Ön a TASZ Adományozói oldalán írja be az adományozni kívánt összeget, melyet  bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.

  2. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.

  3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót

  4. A fizetést követően Ön visszatér a TASZ Adományozói oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő adományozás/fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az adományozás összegével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a TASZ adományozói  oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.