Barion Pixel TASZ | Hagyaték egy szabad, bátor és egyenlő Magyarországért

Hagyaték egy szabad, bátor és egyenlő Magyarországért

1994-es megalakulásunk óta azért dolgozunk, hogy Magyarországon mindenki megismerhesse alapvető emberi jogait, és érvényesíthesse azokat a hatalom indokolatlan beavatkozásaival és mulasztásaival szemben.

A demokráciát nem készen kapjuk, hanem magunknak kell megteremtenünk. Folyamatosan dolgoznunk kell azért, hogy a jövő generációi már egy szabadabb, egyenlőbb országban élhessenek, de a jogvédelemre mindig, évek, évtizedek múlva is szükség lesz Magyarországon.

Örökhagyóként lehetősége van arra, hogy a TASZ-t is megjelelölje kedvezményezettjei között ezzel hozzájárulva, hogy működésünk hosszú távon is kiszámítható legyen. A végrendelkezés szabályairól ebben a tájékoztatóban talál részleteket.

Miért támogassam végrendeletemben a TASZ-t?

  • A végrendeletben biztosított adomány egy olyan támogatási forma, amely nem igényel külön anyagi ráfordítást, szervezetünk viszont a lehető leghatékonyabban tudja felhasználni az ingyenes jogi segítségnyújtáshoz.

  • Ha a végrendeletén keresztül adományoz, olyan ügyeket is támogathat, amelyre egyébként nem, vagy csak nagy nehézségek árán lehetne összegyűjteni a megfelelő forrást.

  • Az Ön hagyatéka hozzájárul ahhoz, hogy országszerte jelen lehessünk, és kiálljunk a polgárok és helyi közösségek mellett.

Adományok felhasználása

Amennyiben végrendeletében megjelöli a TASZ-t is kedvezményezettként, hagyatékával szervezetünk működését, jogsegélyszolgálatunk bővítését és fenntartását, valamint kitűzött céljaink elérését támogatja. Ha örökhagyóként egy konkrét ügyünket vagy tevékenységünket szeretné támogatni, jelölje meg ezt végrendeletében vagy jelezze nekünk, és adományát teljes egészében erre fogjuk fordítani.

Hogyan tudom a TASZ-t bevenni a kedvezményezettek közé?

Amennyiben úgy dönt, hogy végrendeletében mint örökös megemlíti a TASZ-t, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a tasz@tasz.hu e-mail címen vagy a +36-1-209-0046-os telefonszámon.

Ha már eldöntötte, hogy szervezetünk javára végrendelkezik, megköszönjük, ha minket is értesít erről.

Köszönjük, hogy támogatásával segít abban, hogy tovább dolgozhassunk azért, hogy a jogvédelem mindenki számára elérhető legyen szerte az országban!

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.